Kamikadze Extreme Pump

 • Brand: Warrior Labs
 • Rating:
 • Reviews: 6
 • Availability: In stock
 • Contents:

Kamikaze Extreme Pump –regele de dinainte de antrrenament

Price 47,99 € (223,06 RON)

Kamikaze este o noțiune asociată cu cel de-al doilea război mondial, care era folosită pentru piloții care se sinucideau, care făceau parte din Forțelor Aeriene Japoneze și nu ezitau să-și sacrifice viața într-un avion plin cu explozibil. Mai semnificativ pentru noi va fi probabil folosirea traduceri japoneze - vântul lui Dumnezeu. Kamikaze Extreme Pump este un produs atât de nemilos, brutal și atât de umflat încât nu este destinat unui caracter slab.

 

În lumea suplimentelor nutritive există trei categorii de produse :

 1. Produse care nu au au nici un efect, sunt ieftine, iar cumpărarea lor este pentru dumneavoastră doar o pierdere de bani, timp și entuziasm. Din păcate, există oameni care cumpără produse din această categorie. Și din păcate, există producători cărora nu le este rușine să ofere astfel de produse.
 2. Cea de-a doua categorie este formată din produse care au o compoziție relativ bună, dar ele acționează mai încet. În comparație cu concurența, ele nu ies în evidență nu transmit nici o emoție.
 3. Cea de-a treia categorie de produse sunt acele cărora producătorul le-a acordat o atenție deosebită. Pentru fabricarea lor au fost folosite ingrediente de cea mai bună calitate, doze dovedite clinic ale substanțelor active, iar prin compoziția lor sunt absolut diferiți de cea a concurenței. Un astfel de produs este și Kamikaze Extreme Pump. Citiți mai departe și vă vom explica de ce.

Kamikaze Extreme Pump –regele de dinainte de antrrenament

Categoria de produse de substanțe nutritive folosite înainte de antrenament este în comparație cu celelalte produse foarte tânără. Încercarea de a obține cât mai mult flux sangvin în mușchi este importantă din mai multe motive. Creșterea fluxului sangvin asigură:

 • creșterea cantității de nutrienți în mușchi
 • transportul substanțelor nutritive de temelie necesare pentru începerea proceselor de regenerare,
 • mai mult oxigen pentru mușchii care lucrează,
 • creșterea volumului muscular.

Acest fenomen nu se referă la efectul vizual, ci la procesele interne care au loc în mușchi. În literatura disponibilă, puteți citi că în spatele mușchilor pompați stau mai ales carbohidrații (o cantitate suficientă sub formă de glicogen) și un plan de antrenament bine conceput.

Dacă doriți să experimentați ce înseamnă crăparea mușchilor din cauza unui flux mare de sânge, puteți să includeți în procesul de instruire un produs de dinainte de antrenament. Sarcina sa principală este stimularea fluxului sangvin în mușchi, înlăturarea oboselii și furnizarea ingredientelor esențiale necesare pentru hidratarea corpului. Dacă ați încercat deja procesul de dinainte de antrenament și încă nu ați găsit cel potrivit, avem pentru dumneavoastră un model.

Kamikaze Extreme Pump este cel mai bun produs și fără concurență în această categorie. Conține substanțe verificate, care asigură o producție mai mare de oxid de azot, cum ar fi AAKG, Citrulină Malat sau cel mai nou ingredient din lume, Sulfat de Agmatină. Ultima substanță menționată e cea care a preluat conducerea în rândul ajutoarelor de pompare "tradiționale".

Ceva mai bun pentru cei mai buni!

Numărul ingredientelor, al căror scop principal este pomparea musculară, din produsul Kamikaze Extreme Pump este exact cinci. Nu unul, nu doi, nici trei, ci împreună chiar cinci. Este ca și cum ați cumpăra o mașină care ar merge cu puterea a cinci motoare de top, ce performanță ar avea? Același principiu funcționează și la crearea suplimentelor nutritive. Cu cât produsul are mai multe substanțe active, cu atât este mai mare efectul pe care îl puteți aștepta. Vă garantăm că nu veți găsi un produs asemănător.

Citrulina Malat, AAKG, Sulfat de Agmatină, 1,3-Dim și Yohimbina au un lucru în comun. Consumul acestora într-un mod semnificativ crește producția de oxid nitric, ceea ce va asigura un flux mare de sânge în mușchi dvs. Adăugați un impuls enorm și o concentrație maximă și puteți experimenta o senzație totală a corpului și o pompare musculară!

Citrulina Malat - crește conținutul de ornitină și arginină în plasmă.

AAKG - eliberează vasele de sânge și le extinde diametrul intern, ducând la creșterea fluxului sangvin.

Sulfat de Agmatină - mărește concentrația oxidului de azot, mărește nivelul de creștere a hormonului și acționează ca un puternic antioxidant.

Trei Creatine Malat

Este un compus format din creatină monohidrat și acid malic. După cum sugerează și numele, este vorba despre legarea a trei molecule de creatină de o moleculă de acid malic. Principalul său efect este creșterea și circulația nivelului de ATP (adenozin trifosfat), care este direct responsabil de contracția musculară. Studiile științifice arată că acesta ajută la creșterea greutății corporale totale, mărimea mușchilor, rezistența, funcțiile creierului și aptitudinea fizică. Și asta nu e tot. Creatina ajută în mod eficient la creșterea forței explozive și menține nivelul liber al TSTului. Trei Creatin Malat oferă o biodisponibilitate mai mare în comparație cu monohidratul convențional.

Substanțele care ajută la îmbunătățirea performanțelor organismului, înlăturarea oboselii, arderea grăsimilor și sănătate generală...

Nu este un obicei ca produsele folosite înainte de antrenament să conțină atâtea ingrediente și mai ales ingrediente care pot asigura hidratarea sau chiar arderea grăsimilor. Ei bine, vrem să ne îndepărtăm intenționat de la această idee pentru că doar așa ne putem separa de grupul celor "obișnuiți".

Kamikaze Extreme Pump conține cofeină, tirozină, taurină și Beta-Alanină. Stimulente puternice care prin efectele lor sinergice sporesc efectele principalelor componente ale produsului. Pe lângă acestea, au caracteristici semnificative cu care au câștigat respect. Cofeina elimină durerile musculare și are efecte stimulative. Tirozina înlătură oboseala, taurina are caracteistici asemănătoare cu cele ale insulinei și Beta-Alanina ajută la creșterea rezistenței musculare. După un antrenament lung, obositor și dur, garantat de acest produs, pot apărea spasme musculare. De aceea Kamikaze Extreme Pump conține cea mai bună compoziție minerală și de cea mai bună calitate. După antrenament produsul nu îți lasă un sentiment neplăcut, așa cum se întâmplă adesea în cazul altor produse.

Știați că?

Kamikaze Extreme Pump este creat doar din ingrediente naturale? Nu veți găsi în el e-uri sau coloranți artificiali. Este potrivit pentru vegani și vegetarieni. Nu conține lactoză sau gluten. Datorită valorii sale calorice nule, îl veți aprecia în perioada de reducere a greutății, respectiv în perioada pregătirilor înainte de competiție. Echipa de oameni, care se află în spatele nașterii produsului kamikaze Extreme Pump, vă garantează o solubilitate perfectă, o aromă delicioasă și un miros plăcut. Pentru fiecare doză vă veți bucura întotdeauna!

Dozaj:

1/2 măsură (13 g) amestecați în 350 ml de apă rece. Puteți lua doza astfel preparată cu 30 - 40 de minute înainte de antrenament. Datorită rezistenței extreme vă recomandăm să începeți cu o doză de ½ măsură. În timpul zilelor libere fără antrenament, luați o doză în timpul zilei, de preferință dimineața. Doza maximă zilnică este de o măsură.

Avertisment: Nu depășiți doza zilnic recomandată. Suplimentul nutrițional nu servește ca un substitut pentru o dietă variată. Nu este recomandat persoanelor cu vârsta sub 18 ani, pentru femeile însărcinate și care alăptează. Dacă aveți probleme cardiace sau hipertensiune arterială, discutați cu medicul dumneavoastră despre utilizarea acestui produs. A se păstra într-un loc uscat și întunecos. Nu lăsați la îndemâna copiilor și a animalelor domestice. Producătorul se distanțează de responsabilitatea consecințelor datorate dozării necorespunzătoare, utilizării în timpul oricărei stări de sănătate înrăutăţite, combinații cu alcool, medicamente sau substanțe narcotice.

Informații nutriționale
Dimensiunea unei doze: 1/2 măsură (13g)
Numărul de doze în pachet: aproape 30
Valoarea unei doze%DV
Taurină1000mg
N-Acetil L-Tirozină600mg
Cofeină100mg
Citrulină Malat2000mg
Trei Creatine Malate1750mg
Beta Alanină2500mg
AAKG1200mg
Sulfat de Agmatină500mg
1,3-Dim60mg
Vit. B62mg
Vit B120,002mg
Niacină20mg
Citrat de magneziu150mg
Citrat de potasiu100mg
Citrat de sodiu100mg
Picolinat de crom0,2mg
Valoarea zilnică nu a fost stabilită
Substanțe inactive: arome naturale brevetate, îndulcitori, arome, concentrat de fructe, gumă arabă, sucraloză, acesulfam

 • adsf
  Gives more boost than mesomorph. It's tasty , fast-acting. It tingles. It works.
 • adsf
  Flavor is great, I take it every morning its great no bad after taste and no crash.
 • adsf
  Good pump
 • adsf
  Kamikadzeeee!
 • Jozef Racek
  Kamikadze ist eine grosse Hilfe, meist beim Prohormonenabsatz. Zwei Stunden Training oder Fußball, ist kein Problem.
 • Mazvydas
  Great stuff! strongest I tried, I was killing the gym like never! Recommend

Similar products

C4 30servings
C4 30servings Cellulor

Energie instantanee

17,99 € (83,62 RON)

Sample Kamikadze extrem pump
Sample Kamikadze extrem pump Warrior Labs

Kamikaze Extreme Pump –regele de dinainte de antrrenament

1,99 € (9,25 RON)

Kamikadze Extreme Pump
Kamikadze Extreme Pump Warrior Labs

Kamikaze Extreme Pump –regele de dinainte de antrrenament

47,99 € (223,06 RON)

Crea Pump
Crea Pump Warrior Labs

Creșterea mușchilor

22,99 € (106,86 RON)