• 5% reducere pentru clienții înregistrați !!!
  •  

Kamikadze Extreme Pump

  • Brand: Warrior Labs
  • Evaluare:
  • Comentarii: 0
  • Disponibilitate: In stoc
  • Cuprins: 400 g

Kamikaze Extreme Pump –regele de dinainte de antrrenament

Pret 227 lei

Kamikaze este un termen pe care îl asociem cu cel de-al doilea război mondial. Erau piloți sinucigași ai forțelor aeriene japoneze care nu au ezitat să-și sacrifice viața într-un avion plin de explozibili. O definiție mai bună pentru noi ar fi traducerea japoneză - vântul lui Dumnezeu. Kamikaze Extreme Pump este un produs atât de puternic, brutal și pompat încât nu este potrivit pentru cei cu inima slabă.

În lumea suplimentelor alimentare, există 3 tipuri de produse:

1. Suplimentele care nu funcționează, sunt ieftine și cumpărându-le, veți pierde bani, timp și entuziasm.

Din păcate, există persoane care vor cumpăra produse din această categorie. Și ceea ce este și mai jalnic, există producători care nu au niciun fel de rușine atunci când oferă aceste produse.

2. Produsele din a doua categorie au ingrediente relativ bune, dar arată obișnuite. Nu ies în evidență în comparație cu concurența, le lipsește emoția.

3. Produsele pe care producătorul și-a luat timp să le dezvolte aparțin categoriei a treia. Au utilizat doze de substanțe eficiente dovedite clinic de cea mai înaltă calitate și, datorită conținutului lor, acestea sunt diferite în comparație cu concurența. Kamikaze Extreme Pump este un produs din această categorie. Continuați să citiți și veți afla de ce.

Kamikaze Extreme Pump - regele produselor de dresaj

Categoria suplimentelor alimentare pre-antrenament este relativ tânără în comparație cu alte suplimente. Efortul de a obține o congestie musculară maximă în sânge este important din cauza mai multor factori. Un flux crescut de sânge asigură:

· Un flux crescut de nutrienți în mușchi,

· Transportul materialelor de construcție necesare pentru începerea proceselor de regenerare,

· Mai mult oxigen pentru mușchii activi,

· Volum crescut de mușchi.

Acest proces nu este despre efectul vizual, ci despre procesele interne care apar la mușchi. Puteți descoperi în literatura disponibilă că carbohidrații se află în principal în spatele pompării mușchilor (cantitatea lor suficientă sub formă de glicogen) și un plan de antrenament bine construit.

Dacă doriți să experimentați fisurarea mușchilor din cauza fluxului enorm de sânge, puteți adăuga, de asemenea, un produs de dresaj înainte de planul dvs. de antrenament. Scopul său principal este evocarea, asigurarea congestiei de sânge a mușchilor, întârzierea oboselii și asigurarea substanțelor de bază necesare hidratării organismului. Dacă ați încercat înainte produse de dresaj și nu ați găsit-o pe cea potrivită, avem un sfat pentru dvs.

Kamikaze Extreme Pump este, fără îndoială, cel mai bun produs din categoria sa. Conține ingrediente dovedite care asigură o creștere a producției de oxid nitric precum AAKG, malat de citrulină sau noul sulfat de agmatină, care este succesorul substanțelor de pompare „tradiționale”.

Pompa Kamikaze Extreme poate fi etichetată ca un produs pentru cei mai pretențioși !!! Înainte de a ajunge la aceste substanțe, preferăm substanțele pe care le veți găsi cu greu în alte produse:

DMAA- sau, de asemenea, geraniu (latină pentru genul vegetal), din care se obține uleiul folosit pentru a crea 1,3-dimetamilamină (DMAA). Este utilizat în principal ca stimulent în rândul suplimentelor sportive (după utilizarea acestuia eliberează noradrenalină, crește intensitatea metabolismului și a conștientizării). Chiar și astăzi provoacă controverse datorită efectelor sale. Există două tipuri de oameni. Cei care o vor susține (cei care au încercat-o) și cei care îl vor demite (datorită cunoștințelor teoretice). Au fost prezentate informații din media cu privire la care DMAA crește tensiunea arterială, dar studiile științifice care utilizează cantitățile utilizate în suplimente nu au susținut acest „farsă”.

Este posibil să vă amintiți un produs de la compania USPlabs Jack3D. A fost foarte popular în Slovacia, pentru că a funcționat cu adevărat. Acesta a funcționat datorită principalului său ingredient - DMAA. După ceva timp, acest produs a dispărut de pe piață și nimic nu și-a luat locul. Se pare că această perioadă s-a terminat. Acum puteți obține Kamikaze Extreme Pump care are încă 11 ingrediente!

DMAA poate fi comparată datorită structurii sale cu efedrina. A fost introdus pentru prima dată ca un medicament pentru problemele respiratorii, dar astăzi este cel mai popular ingredient al produselor de dresaj pre-antrenate de la cei mai buni producători. Datorită atributelor sale DMAA, crește performanța atletică, ajută la pierderea în greutate și este un ingredient eficient în medicamente pentru copiii și persoanele care suferă de ADHD.

Yohimbine - este un extract din scoarța copacului yohimbe care crește în Africa. Este, de asemenea, renumit ca ajutor atunci când vindecați impotența masculină (funcționează în 2 moduri - crește apetitul sexual și crește fluxul de sânge la penis). Yohimbina este interesantă pentru culturisti, în principal datorită capacităților sale de a pompa mușchii. De asemenea, funcționează ca un arzător de grăsime eficient (prin lipire cu receptorii alfa) și ca supliment de pre-antrenament. Împreună cu DMAA, funcționează perfect și, prin urmare, sunt atât de solicitate și populare.

Cel mai bun pentru cei mai buni!

Numărul ingredientelor al căror rol principal îl are pomparea mușchilor este exact 5 în Kamikaze Extreme Pump. Nu una sau două, ci cinci. Luați-l astfel, dacă ați cumpărat o mașină alimentată de cinci motoare high-end, care ar fi performanțele sale? Aceeași idee funcționează și în suplimentele alimentare. Cu cât sunt mai eficiente ingrediente, cu atât este mai mare efectul pe care te poți aștepta. Vă garantăm că nu veți găsi un produs similar.

Citrulline Malate, AAKG, Agmatine Sulphate, DMAA și Yohimbine au un lucru în comun. Consumându-le, creșteți semnificativ producția de oxid nitric care vă va asigura un flux extrem de sânge către mușchi. Acest lucru adaugă energie enormă și concentrare maximă și puteți simți pomparea în mușchii dvs.!

Citrulline Malate - crește cantitatea de ornitină și arginină în plasmă.

AAKG - slăbește vasele de sânge și le crește diametrul intern, ceea ce duce la un flux mai mare de sânge.

Sulfat agmatin - crește concentrația de oxid nitric, crește nivelul hormonilor de creștere și acționează ca un puternic antioxidant.

Tri Creatina Malat - este un compus creat din monohidratul creatinei și acidului malic. După cum sugerează și numele, este un compus format din 3 molecule de creatină legată de o moleculă de acid malic. Efectul său principal constă în creșterea și circulația nivelurilor de ATP (adenozina trifosfat), care este direct responsabilă de contracția musculară. Din studiile științifice este evident că ajută la creșterea greutății generale a corpului, a dimensiunii musculare, a rezistenței, a funcționării creierului și a capacității de fitness. Și asta nu este totul! Creatina ajută eficient la creșterea rezistenței explozive și la menținerea nivelului liber de testosteron în condiții bune. Tri Creatine Malate oferă o disponibilitate biologică mai mare în comparație cu monohidratul mediu.

Ingrediente care ajută performanțele fizice, oboseală la distanță și ard arderea grăsimilor și mențin un corp sănătos ...

Nu este obișnuit ca un produs pre-antrenament să aibă atât de multe ingrediente, chiar și ingrediente care asigură hidratarea sau chiar arderea grăsimilor. Dar vrem să ne abatăm intenționat, astfel încât să ne diferențiem de „medie”.

Kamikaze Extreme Pump conține cofeină, tirozină, taurină și Beta-Alanină. Stimulanți puternici care consolidează efectele principale ale acestui produs datorită efectului sinergic. De asemenea, sunt purtători de proprietăți importante, obținând astfel respect. Cofeina elimină durerile musculare și are efecte stimulante. Tirosina distanțează oboseala, taurina are efecte similare cu insulina și Beta-Alanina ajută la creșterea rezistenței musculare. După un antrenament lung, obositor și greu, pe care acest produs îl asigură, pot apărea crampe musculare. Prin urmare, Kamikaze Extreme Pump conține cele mai bune substanțe minerale sub formă de cea mai bună calitate. Nu provoacă condiții neplăcute, ca multe alte pompe.

Știați?

Pompa Extremă Kamikaze este fabricată din substanțe pur naturale? Nu veți găsi substanțe E sau culori artificiale. Este potrivit pentru vegani și vegetarieni. Nu conține lactoză sau gluten. Datorită valorii sale zero-calorice, o vei evalua la reducerea greutății, adică în timpul dietelor înainte de concurență. Echipa din spatele Kamikaze Extreme Pump garantează dizolvabilitatea perfectă, gustul delicios și un miros plăcut. Veți aștepta cu nerăbdare fiecare doză!

Dozare: Se amestecă ½ (13g) în 350 ml de apă rece. Puteți utiliza această doză cu 30-40 min înainte de antrenament. Datorită rezistenței sale extreme, vă recomandăm să începeți cu ½ dintr-o bucată. În timpul zilelor de antrenament gratuite, luați o doză în timpul zilei, în mod ideal dimineața. Doza maximă zilnică este de o bucată.

Avertisment: Nu depășiți doza recomandată. Acest supliment alimentar nu servește ca supliment al dietei variate. Nu este potrivit pentru persoanele sub 18 ani, gravide și femei care alăptează. Dacă suferiți de probleme cardiace, hipertensiune arterială, consultați medicul dumneavoastră. Depozitați într-un loc uscat și întunecat. Păstrați-vă departe de copii și animale de companie!

Informatii nutritionale
Mărimea unei doze: 1/2 buză (13g) Număr de doze dintr-un pachet: aproximativ 30
Cantități într-o singură doză % DV
Taurina 1000mg
N-acetil L-tirozină 600mg
Cafeină 100mg
Citrulline Malate 2000mg
Tri Creatine Malate 1750mg
Beta-alanina la 2500
AAKG 1200mg
Sulfat agmatin 500mg
1,3-Dim 60mg
Extract de Yohimbine 98% 3mg
Vit. B6 2mg
Vit B12 0,002mg
niacina 20mg
Citrat de magneziu 150mg
Citrat de potasiu 100mg
Citrat de sodiu 100mg
Crom picolinat 0,2mg
Aportul zilnic nu este declarat
Alte ingrediente: arome naturale brevetate, îndulcitori, arome, concentrat de fructe, gumă arabică, sucraloză, acesulfam-K

Nume Recenzie

Produse similare

Gameday
Gameday Man Sports Nutrition

119 lei

The Curse
The Curse Cobra Labs

Putere magică

119 lei

Total War
Total War Redcon1

Cu TOTAL WAR vei deveni de neoprit!

166 lei

Nitraflex
Nitraflex Gat Sport

Cel mai bun pre-antrenament

175 lei