Kamikadze Extreme Pump

 • Brand: Warrior Labs
 • Evaluare:
 • Comentarii: 11
 • Disponibilitate: In stoc
 • Cuprins: 400g

Kamikaze Extreme Pump –regele de dinainte de antrrenament

Pret original 228,99 RON
Pret 181,29 RON
Vei economisi: 47,70 RON

Kamikaze este un termen pe care îl asociem celui de-al doilea război mondial. Ei erau piloți de suicid al forțelor aeriene japoneze care nu ezitau să-și sacrifice viața într-un avion plin cu explozibil. O definiție mai bună pentru noi ar fi traducerea japoneză - vântul lui Dumnezeu. Kamikaze Extreme Pump este un produs care este atât de puternic, brutal și pompat încât nu este potrivit pentru cei cu inima slabă.

În lumea suplimentelor alimentare, există 3 tipuri de produse:

1. Suplimentele care nu funcționează sunt ieftine, iar prin cumpărarea lor veți pierde bani, timp și entuziasm.

Din păcate, există oameni care vor cumpăra produse din această categorie. Și ceea ce este și mai jalnic, există producători care nu au nici o rușine atunci când oferă aceste produse.

2. Produsele din cea de-a doua categorie au ingrediente relativ bune, dar privesc obișnuit. Nu se deosebesc în comparație cu concurența, lipsesc emoții.

3. Produsele pe care producătorului i-a luat timp să le dezvolte aparțin categoriei a treia. Au folosit cele mai bune doze dovedite clinic de substanțe eficiente și mulțumită conținutului lor, ele diferă în comparație cu concurența. Kamikaze Extreme Pump este un produs din această categorie. Continuați să citiți și veți afla de ce.

Kamikaze Extreme Pump - regele produselor de pre-instruire

Categoria de suplimente alimentare pre-formare este relativ tânără în comparație cu alte suplimente. Efortul de a obține o congestie maximă a sângelui muscular este important din cauza mai multor factori. Un flux crescut de sânge asigură:

• Un flux crescut de nutrienți în mușchi,

• Transportul materialelor de construcție necesare pentru a începe procesele de regenerare,

• Mai mult oxigen la mușchii activi,

• Creșterea volumului de mușchi.

Acest proces nu se referă la efectul vizual, ci la procesele interne care apar în mușchi. Puteți descoperi, în literatura disponibilă, că carbohidrații se află în principal în spatele pompării mușchilor (cantitatea lor suficientă sub formă de glicogen) și un plan de pregătire bine construit.

Dacă doriți să nu aveți crăpături ale mușchilor datorită fluxului enorm de sânge, puteți adăuga un produs de pre-instruire în planul de antrenament. Scopul său principal este evocarea, asigurarea congestiei sangvine a mușchilor, întârzierea oboselii și asigurarea substanțelor de bază necesare hidratării organismului. Dacă ați încercat îaninte produse de pregatire inainte de antrenament și nu ați găsit produsul potrivit, avem un sfat pentru dvs.

Kamikaze Extreme Pump este fără îndoială cel mai bun produs din categoria sa. Acesta conține ingrediente dovedite care asigură o creștere a producției de oxid nitric, cum ar fi AAKG, malat de citrulină sau noul sulfat de agmatină, care este succesor al substanțelor "tradiționale" de pompare.

Kamikaze Extreme Pump poate fi etichetat ca un produs care se afla printre cele mai exigente !!! Înainte de a ajunge la aceste substanțe, preferăm substanțele pe care le veți găsi cu greu în alte produse:

DMAA - sau, de asemenea, geranium (latină pentru genul de plantă), din care se obține ulei, utilizat pentru a crea 1,3-dimetilamină (DMAA). Se folosește în principal ca stimulant printre suplimentele sportive (după utilizare se eliberează noradrenalină, crește intensitatea metabolismului și conștientizarea). Chiar și astăzi provoacă controverse datorită efectelor sale. Există două tipuri de oameni. Cei care o vor susține (cei care au încercat-o) și cei care o vor respinge (din cauza cunoștințelor teoretice). Informațiile din mass-media au fost prezentate cum ca DMAA crește tensiunea arterială, dar studiile științifice care utilizează cantitățile utilizate în suplimente nu au susținut această "farsă".

S-ar putea sa-ti amintesti de un produs de la compania USPlabs Jack3D. A fost foarte popular în Slovacia, pentru că a funcționat cu adevărat. A funcționat datorită ingredientului principal - DMAA. După un timp, acest produs a dispărut de pe piață și nimic nu i-a luat locul. Se pare că această perioadă s-a încheiat. Acum puteți obține Kamikaze Extreme Pump, care are încă 11 ingrediente!

DMAA poate fi comparat datorită structurii sale cu efedrina. A fost introdus pentru prima data ca un medicament pentru probleme respiratorii, dar astazi este cel mai popular ingredient al produselor de pre-training de la cei mai buni producatori. Datorită atributelor DMAA, crește performanța sportivă, ajută la scăderea în greutate și este un ingredient eficient în medicamentele pentru copii și persoanele care suferă de ADHD.

 

Yohimbine - este un extract din coaja de copac yohimbe care creste in Africa. Este, de asemenea, faimos ajutand la vindecarea impotenței masculine (funcționează în 2 moduri - crește apetitul sexual și crește fluxul de sânge către penis). Yohimbine este interesant pentru culturisti in principal datorita  capacitatilor sale de a pompa muschii. De asemenea, funcționează ca un arzător eficient de grăsimi (prin legarea la receptorii alfa) și ca supliment de pregătire. Împreună cu DMAA, ele funcționează perfect și prin urmare sunt atât de solicitate și populare.

Cel mai bun pentru cel mai bun!

Numărul de ingrediente al căror rol principal constă în pomparea mușchilor sunt exact 5 în Kamikaze Extreme Pump. Nu una sau două, ci cinci. Luați-o astfel, dacă ați cumpărat o mașină alimentată de cinci motoare de vârf, care ar fi performanța sa? Aceeași idee funcționează în suplimentele alimentare. Cele mai eficiente ingrediente, efectul mai mare pe care îl puteți aștepta. Vă garantăm că nu veți găsi un produs similar.

Citrulline Malate, AAKG, Agmatine Sulphate, DMAA și Yohimbine au un lucru în comun. Prin consumarea acestora, creșteți în mod semnificativ producția de oxid nitric care va asigura un flux extrem de sânge către mușchii dumneavoastră. Acest lucru adaugă o energie enormă și o concentrare maximă și puteți simți pomparea musculară!

Citrulline Malate - crește cantitatea de ornitină și arginină din plasmă.

AAKG - slăbește vasele de sânge și crește diametrul lor intern, ceea ce duce la un flux mai mare de sânge.

Agmatine Sulphate - crește concentrația de oxid nitric, crește nivelul hormonilor de creștere și acționează ca un puternic antioxidant.

Tri Creatine Malate - este un compus creat din monohidratul creatinei și acidului malic. După cum sugerează și numele, este un compus de 3 molecule de creatină legat la o moleculă de acid malic. Efectul său principal constă în creșterea și circulația nivelurilor ATP (adenozin trifosfat), care este direct responsabilă de contracția musculară. Din studiile științifice, este evident că aceasta ajută la creșterea greutății corporale, mărimea musculară, rezistența, funcționarea creierului și capacitatea de fitness. Și asta nu este tot! Creatina ajută în mod eficient la creșterea rezistenței la explozie și menține nivelurile libere de testosteron în condiționarea bună. Tri Creatine Malate oferă o disponibilitate biologică mai mare în comparație cu monohidratul mediu.

Ingrediente care ajuta la performantele fizice, la oboseala la distanta si la arderea grasimilor si pastreaza un corp sanatos ...

Nu este obișnuit ca un produs de pre-pregătire să aibă atât de multe ingrediente, chiar și ingrediente care asigură hidratarea sau chiar arderea grăsimilor. Dar vrem să ne întoarcem în mod intenționat, astfel încât să ne putem diferenția de "media".

Kamikaze Extreme Pump conține cafeină, tirozină, taurină și beta-alanină. Stimulente puternice care întăresc efectele principale ale acestui produs datorită efectului lor sinergic. Ei sunt, de asemenea, purtători de proprietăți importante, câștigând astfel respect. Cofeina elimina durerile musculare si are efecte stimulative. Tirozina distanțează oboseala, taurina are efecte similare cu insulina și Beta-Alanina ajută la creșterea staminei musculare. După o muncă lungă, obositoare și tare, asigurată de acest produs, pot apărea crampe musculare. Prin urmare, Kamikaze Extreme Pump conține cele mai bune substanțe minerale în cea mai bună calitate. Nu provoacă condiții neplăcute, ca multe alte pompe.

Știați?

Kamikaze Extreme Pump este fabricat din substanțe pur naturale? Nu veți găsi substanțe E sau culori artificiale. Este potrivit pentru vegani și vegetarieni. Nu conține lactoză sau gluten. Datorită valorii calorice zero, o veți aprecia atunci când reduceți greutatea, adică în timpul dietelor înainte de concurs. Echipa din spatele Kamikaze Extreme Pump garantează dizolvarea perfectă, gustul delicios și mirosul plăcut. Veți aștepta la fiecare doză!

 

Informatii nutrtionale

Marimea unei doze: 1/2 lingura (13g)

Numarul de doze intr-un pachet: aproximativ 30

Cantitatea intr-o doza%DV
Taurina1000mg
N-acetil L-tirozină600mg
Cafeină100mg
Citrulina malat2000mg
Tri Creatine Malate1750mg
Beta-alanina2500mg
AAKG1200mg
Sulfat de agmatină500mg
1,3-Dim60mg
Extract de yohimbină 98%3mg
Vit. B62mg
Vit B120,002mg
niacina20mg
Citrat de magneziu150mg
Citrat de potasiu100mg
Citrat de sodiu100mg
Crom picolinat0,2mg
Valoarea zilnica nu este stabilita
Alte ingrediente: arome naturale brevetate, îndulcitori, arome, concentrat de fructe, gumă arabică, sucraloză, acesulfam-K

Dozare: Se amestecă ½ (13 g) în 350 ml apă rece. Puteți utiliza această doză timp de 30-40 de minute înainte de antrenament. Datorită rezistenței extreme, vă recomandăm să începeți cu o jumătate de lingură. În timpul zilelor de antrenament gratuite, luați o doză în timpul zilei, în mod ideal dimineața. Doza zilnică maximă este o lingură.

Avertisment: Nu depășiți doza recomandată. Acest supliment alimentar nu serveste ca supliment de dieta variata. Nu este potrivit pentru persoanele sub 18 ani, femeile însărcinate și care alăptează. Dacă suferiți de probleme cardiace, hipertensiune arterială, consultați acest medicament împreună cu medicul dumneavoastră. A se păstra într-un loc uscat și întunecat. Păstrați departe de copii și animale de companie!

 • adsf
  Gives more boost than mesomorph. It's tasty , fast-acting. It tingles. It works.
 • adsf
  Flavor is great, I take it every morning its great no bad after taste and no crash.
 • adsf
  Good pump
 • adsf
  Kamikadzeeee!
 • Jozef Racek
  Kamikadze ist eine grosse Hilfe, meist beim Prohormonenabsatz. Zwei Stunden Training oder Fußball, ist kein Problem.
 • Mazvydas
  Great stuff! strongest I tried, I was killing the gym like never! Recommend
 • leonard
  The best preworkout ever tried. A great and spectacular energy and pumping during training. Makes you feel the most powerful.
 • John
  I´ve never tried anything better, I feel unstoppable in the gym.
 • Charlie
  This pre - workout is really great, I don´t often use it, but when I do in the end I have to force myself to go home. 
 • Pinel Fereol
  I´ve tried Kamikadze citrus fruits flavour and been pleased with sweet and sour taste. I took one scoop on an empty stomach and after 10 minutes felt pumped, focused and full of energy. The pros of this pre-workout formula is wide spectrum of ingredients, which you can easily find on the packing.
 • a
  The best pre – workout supplement! I feel pretty focused on my leg training session. Highly recommend! In general Warrior Labs and their products really work...

Produse similare

Sample Kamikadze extrem pump
Sample Kamikadze extrem pump Warrior Labs

Kamikaze Extreme Pump –regele de dinainte de antrrenament

8,99 RON

Assault
Assault MusclePharm

Îmbunătățește oxigenarea celulară

75,99 RON

C4 Pre Workout 390g
C4 Pre Workout 390g Cellucor

flux instantaneu de energie

119,00 RON

Kill it
Kill it 5%

Creșterea rezistenței, a rezistenței și a masei musculare

129,00 RON