• 5% reducere pentru clienții înregistrați !!!
 •  

Crea Pump

 • Brand: Warrior Labs
 • Evaluare:
 • Comentarii: 0
 • Disponibilitate: In stoc
 • Cuprins: 400 g

Creșterea mușchilor

Pret 110 lei

Pompa musculară este un efect secundar al exercitării și este un semn că totul se desfășoară conform planului! În afară de o circulație a sângelui crescută în mușchi, aceasta are un efect pozitiv asupra psihicului unei persoane, pe care trebuie să îl atingeți, dacă obiectivul dvs. este de a maximiza creșterea masei musculare. De ce? Mai mult sânge = mai mulți nutrienți și mai mult material de construcție.

Hiperaemia de mușchi ar trebui să fie obiectivul principal în fiecare perioadă de exercițiu în sala de sport. Dacă acest lucru nu funcționează, există o problemă undeva.

Acești doi factori sunt principala cauză:

1 dietă nu este suficient de bogată în carbohidrați (simplă și complexă)

2 sistem de formare este incorect setat.

O circulație crescută a sângelui este o stare foarte pozitivă. În afară de mușchii fiind mai mari, o cantitate mare de substanțe nutritive și materiale de construcție a mușchilor este transportată către mușchii care sunt epuizați de un antrenament obositor. Dacă credeți că faceți totul corect și nu sunteți în stare să vă pompați sângele în mușchi, doar un produs special destinat obținerii unui flux de sânge crescut în mușchi vă poate ajuta să recuperați această situație. Nu știi care este cel mai bun? Încercați să citiți ceva despre noua pompă CREA WARRIOR.

Mușchii tăi vor fi pompați ca niște baloane cu WARRIOR CREA PUMP

Ar trebui să țineți cont de mai multe lucruri atunci când achiziționați produse din categoria pompelor de dresaj. Piața este excesiv de saturată de tot felul de produse „magice”. Vă recomandăm să vă educați, să studiați și să căutați cât mai multe informații despre ceea ce este mai bun. Nu vindem lucruri; considerăm că această abordare este contraproductivă. Motivul este pentru că știm că, după utilizarea inițială, le veți alege din nou, deoarece pur și simplu funcționează.

Când am creat WARRIOR CREA PUMP ne-am bazat pe siguranță, ani, experimente, experiențe ale sportivilor și substanțe dovedite precum Citrulline Malate, Arginine Alpha Ketoglutarat (AAKG de acum înainte) și Agmatine Sulphate.

Citrulline Malate - este un aminoacid utilizat pentru îmbunătățirea performanțelor sportive folosind efectele sale pozitive asupra hiperaemiei. Suplimentarea cu citrulină scade oboseala și crește durabilitatea organismului în timpul unui antrenament aerobic și anaerobic dur. Reumplerea citrulinei crește nivelul de ornitină și arginină în plasmă.

Aceasta contribuie la metabolismul oxidului nitric, ceea ce duce la creșterea producției acestuia.

Un studiu din 2010 a confirmat că un grup de sportivi care folosesc citrulina înainte de antrenament au făcut 50% mai multe repetări și au întâmpinat leziuni musculare mai mici decât un grup care a utilizat placebo. Mai mult decât atât, suplimentarea cu citrulină scade semnificativ durerile musculare în timpul antrenamentelor fizice grele și întărește sistemul imunitar.

AAKG (Arginina Alfa Ketoglutarat) - AAKG este, la fel ca citrulina, un vasodilatator puternic care stimulează organismul la o producție mai mare de oxid nitric. Crește dimensiunea mușchilor datorită unei cantități mari de sânge pompat în mușchi. AAKG este o parte din aproape toate produsele de pre-instruire, deoarece este pur și simplu o substanță imbatabilă! Oxidul nitric, produs de AAKG într-o cantitate mai mare, extinde vasele de sânge și crește diametrul acestora, ceea ce duce la un flux sanguin mai mare. Astfel crești transportul de oxigen, substanțe nutritive, o mai bună utilizare a glucozei și o îndepărtare mai rapidă a substanțelor reziduale. Este de menționat și capacitatea de a afecta pozitiv creșterea libidoului.

Agmatine Sulphate - este un lider complet nou în categoria pompelor de dresaj! Consumându-l, puteți vedea efectele sale în următoarele domenii:

Crește concentrația de oxid nitric, crește nivelul hormonului de creștere și acționează ca un puternic antioxidant.

Sulfatul agmatin, AAKG și Citrulina sunt o combinație extrem de puternică dintre cele mai bune pentru pomparea mușchilor. Nu căutați nimic mai bun, pentru că nimic mai bun nu există! Fiecare doză este amestecată într-un mod, astfel încât să puteți obține maximul din ele! Mușchii tăi vor fi plini după câteva minute de antrenament și această senzație plăcută va rămâne chiar și după câteva ore după antrenament.

Creatina ...

Creatina este suplimentul de top al secolului trecut din punctul nostru de vedere și rămâne în această poziție pe parcursul acestui nou mileniu. Nu este prezent în produsul WARRIOR CREA PUMP doar din întâmplare. Am combinat două tipuri.

Célat de magneziu Creatină - prin combinarea creatinei și magneziului în acest compus, creatina este mai bine absorbită ca monohidrat. Principalul lucru este că magneziul este un compus alcalin, care funcționează împotriva mediului acid din stomac, ceea ce poate duce la degradarea creatinei. Al doilea lucru este că magneziul are mai multe roluri importante în tot felul de funcții fiziologice, inclusiv în cele care participă la exerciții anaerobe. Acesta joacă un rol important în re-sinteza ATP. ATP consolidează contracțiile musculare, iar nivelul crescut al acestuia înseamnă o performanță mai bună, creând astfel mai multe impulsuri pentru creșterea masei musculare.

Tri Creatină Malat - este un compus creat din creatină monohidrată și acid malic. După cum sugerează și numele, este un compus format din trei molecule de creatină legate la o moleculă de acid malic. Efectul principal constă în creșterea circulației nivelurilor de ATP (adenosina tri fosfat), care este direct responsabilă de contracția musculară. Studiile științifice arată că ajută la creșterea greutății generale a corpului, dimensiunea mușchilor, durabilitatea, funcțiile creierului și starea corpului. Și asta nu este totul. Creatina ajută eficient la creșterea puterii explozive și păstrează în condiții libere nivelurile de testosteron. Tri Creatina Malate oferă o disponibilitate biologică mai mare, spre deosebire de monohidratul obișnuit.

Beta-Alanina - este piatra de temelie a carnosinei, o moleculă care ajută la creșterea performanțelor fizice în intervalul 60-240 de secunde. Beta-Alanina este o versiune modificată a aminoacidului alaninei. Experiențele sportivilor cu această substanță sunt astfel încât Beta-Alanina ajută la creșterea durabilității musculare (în medie, sunt capabili să facă încă 2 repetări în fiecare serie).

Nivelurile crescute de combatere a carnosinei împotriva pH-ului scad și protejează organismul înainte de producerea acidului lactic.

N-acetil L-tirozină - este un aminoacid care ajută la producerea de noradrenalină și dopamină. Amână oboseala, crește conștientizarea mentală și concentrarea; acționează ca un puternic antioxidant.

Taurină, ceai verde, Citrus Aurantium

Toate aceste substanțe au aceste lucruri în comun:

 • Mai multă energie,
 • Arderea eficientă a grăsimilor,
 • Sprijinirea funcțiilor creierului,
 • Amână oboseala,
 • Efecte antioxidante.

Nimic nou, dar ajutoarele tradiționale care dovedesc și continuă să își demonstreze efectele cu atributele lor funcționale. Cel mai bun este ascuns în lucruri pur naturale.

Vitamine, minerale ... mici ajutoare cu rezistență masivă!

Grupul de vitamine și minerale care fac parte din WARRIOR CREA PUMP sunt amestecate cu atenție și acuratețe, astfel încât să crească efectele principalelor ingrediente ale produsului și să acționeze preventiv împotriva crampelor.

Vitaminele și mineralele sunt substanțe care sunt importante pentru funcționarea corpului uman. Ele ajută la menținerea unui metabolism echilibrat în organism, sunt de neînlocuit pentru funcționarea corectă a organelor, țesuturilor, reproducerii și creșterii. Deoarece organismul uman nu poate crea în sine toate vitaminele, este necesar să le acceptăm în dieta noastră. Aportul acestor substanțe într-o dietă medie este insuficient în rândul populației sportive sau este prea stresat de stilul lor de viață. Este necesar să mențineți nivelul folosind suplimente. Nu vă lăsați păcăliți de alții și aveți încredere în noi. Știm ce este cel mai bine pentru tine și asta am folosit în WARRIOR CREA PUMP.

Un bonus în loc de o concluzie

O descriere suculentă a celor mai bune ar trebui să urmeze într-un joc de marketing gustos și substanțial. Nu veți experimenta acest lucru. Avem un alt bonus, deci știți că este cu adevărat important pentru noi, ceea ce veți dori să acceptați.

WARRIOR CREA PUMP este fabricat din substanțe care sunt de natură naturală și fără utilizarea de aditivi dăunători sănătății (cunoscute sub numele de substanțe E) și fără culori artificiale. Vegani, vegetarieni și persoane care suferă de intoleranță la lactoză sau boală celiacă.

Datorită faptului că ai zero calorii, este potrivit pentru cele mai grele diete, când îți va fi posibil să te antrenezi greu chiar și cu un aport mai mic de calorii. Dacă veți avea mai multă energie, veți putea să pierdeți în greutate mult mai eficient și mai repede. Totul se referă la tot.

De asemenea, nu am uitat de lucruri precum gust și miros. Totul este plăcut, fără mirosuri nedorite. Încercați să vă antrenați mai greu, mai eficient cu mușchii, cel mai bine dimineața. Doza maximă zilnică este de o bucată.

AVERTIZARE: Nu depășiți aportul zilnic recomandat. Doar ca supliment. Potrivit pentru adulți sănătoși cu vârsta mai mare de 18 ani. Inapt pentru femeile însărcinate și care alăptează. Dacă aveți probleme cu inima, hipertensiunea arterială, consultați medicul despre administrarea acestui produs. Depozitați într-un loc uscat și întunecat. Ferește-te de copii și animale de companie.

Dozare:
Se amestecă 1/2 cană de măsurare (13 g) în 350 ml de apă. Puteți lua această doză cu 30 - 40 de minute înainte de antrenament. Datorită puterii extreme, vă recomandăm să începeți cu o doză de 1/2 cană de măsurare. În zilele de antrenament, luați o doză în timpul zilei, de preferință dimineața. Doza maximă zilnică este o cană de măsurare.

Informatii nutritionale
Mărimea unei doze: 1/2 scut (13g) Număr de doze dintr-un pachet: aprox. 30
Cantități de o doză
Citrulina Malate 1800mg
AAKG 1000mg
Cheat de magneziu creatin 1000mg
Tri Creatine Malate 1000mg
Beta Alanine la 2500
N-acetil L-tirozină 500mg
Taurina 1000mg
Ceai verde 95% 400mg
Citrus Aurantium 95% 15mg
Sulfat agmatic 500mg
Vit. B6 2mg
Vit. B12 0,002mg
niacina 20mg
Citrat de magneziu 150mg
Citrat de potasiu 100mg
Citrat de sodiu 50mg
Crom picolinat 0,2mg
Aportul zilnic nu este declarat
Alte ingrediente: gusturi naturale patentate, îndulcitori, arome, concentrat de fructe, gumă arabică, sucraloză, acesulfam-K

Nume Recenzie

Produse similare

Kamikadze Extreme Pump
Kamikadze Extreme Pump Warrior Labs

Kamikaze Extreme Pump –regele de dinainte de antrrenament

229 lei

Total War
Total War Redcon1

Cu TOTAL WAR vei deveni de neoprit!

167 lei

Nitraflex
Nitraflex Gat Sport

Cel mai bun pre-antrenament

177 lei 133 lei

Hellboy
Hellboy Insane Labz

Dracu antrenament!

172 lei 155 lei