Crea Pump

 • Brand: Warrior Labs
 • Rating:
 • Reviews: 2
 • Availability: In stock
 • Contents:

Creșterea mușchilor

Price 22,99 € (106,86 RON)

Creșterea mușchilor este un efect secundar al antrenamentelor și atingerea acestui obiectiv este dovada faptului că totul merge așa cum trebuie! Pe lângă faptul că creșterea circulației sangvine în mușchi are efect pozitiv asupra psihicului uman, atingerea acestui obiectiv este obligatorie, dacă scopul dumneavostră este de a maximiza creșterea musculară. De ce? Mai mult sânge = mai multe substanțe nutritive și mai mult material de temelie.

 

Alimentarea mușchilor cu sânge ar trebui să fie un obiectiv prioritar pentru fiecare atlet a sălii de sport. Dacă nu este așa și nu reușiți să atingeți fluxul maxim de sânge, undeva este o problemă. De obicei, în spatele acestui lucru, se află doi factori:

 1. Dieta nu este suficient de bogată în carbohidrați (simpli și complecși),
 2. sistemul de antrenament nu este bine conceput

Creșterea circulației sangvine este o stare foarte bună pentru mușchi. Pe lângă faptul că mușchii sunt mai mari împreună cu sângele, în mușchi care sunt epuizați de antrenament apare o cantitate mare de nutrienți și substanțe de temelie. Dacă știm că facem totul corect, dar cu toate acestea nu reușim să creștem circulația sangvină în mușchi, pentru a ieși din această situație neplăcută vă va fi de folos un produs special conceput pentru a obține un flux sangvin crescut în mușchi. Nu știți care este cel mai bun? Încercați să citiți ceva despre noutatea WARRIOR CREA PUMP.

Cu WARRIOR CREA PUMP mușchii vor fi umflați ca baloanele

 

La cumpărarea produselor din categoria înainte de antrenament, ar trebui să luați în considerare mai multe lucruri. Astăzi piața este copleșită de diverse produse "miraculoase". Noi le recomandăm clienților noștrii să învețe, să studieze și să caute cât mai multe informații posibile despre ceea ce este cel mai bun. Nu vindem produse despre care nu credem că sunt cele mai bune, și știți de ce? Pentru că știm, că dintre toate produsele, le veți alege din nou pe acestea din simplul motiv, pentru că funcționează.

În timpul elaborării WARRIOR CREA PUMP am pariat pe siguranță, vechime, pe cercetarea și experiența sportivilor, dovedite cu ingrediente precum Citrulina Malat, Arginină Alfa Ketoglutarat (în continuare doar AAKG) și Sulfat de Agmatine.

Citrulina Malat - este un aminoacid care se utilizează pentru a îmbunătăți performanțele sportive prin efectul său pozitiv asupra fluxului sangvin. Suplimentarea cu citrulină reduce oboseala și îmbunătățește rezistența organismului în timpul antrenamentelor aerobice și anaerobe de lungă durată. Suplimentarea cu citrulină crește conținutul de ornitină și arginină în plasmă. Acest lucru înseamnă că metabolismul oxidului nitric se îmbunătățește, ceea ce duce la creșterea producției sale.

Studiile din anul 2010 confirmă că echipa de sportivi care au folosit înainte de antrenament citrulină, au efectuat cu 50% mai multe repetări și au înregistrat mai puține leziuni musculare ca echipa care a folosit placebo. În plus, suplimentarea cu citrulină scade semnificativ durerea musculară în timpul exercițiilor fizice exigente și întărește funcțiile sistemului imunitar.

 

AAKG (Arginină Alfa Ketoglutarat) - AAKG este la fel ca citrulina un vasodilatator puternic, care stimulează organismul să producă mai mult oxid nitric. Crește mărimea mușchilor printr-o cantitate mare de sînge, pe care o injectează în ei. AAKG face parte din aproape fiecare produs de dinainte de pregătire, deoarece este o substanță pur și simplu imbatabilă! Oxidul nitric care datorită AAKG este produs în cantități mai mari, eliberează vasele de sânge și le extinde diametrul intern, ceea ce duce la creșterea fluxului sangvin. În acest fel, creșteți transferul de oxigen, transportul nutrienților, absorbția mai bună a glucozei și eliminarea mai rapidă a substanțelor nedorite. De remarcat este și efectul său pozitiv asupra creșterii libidoului.

Sulfat de Agmatină - este o noutate în categoria de pregătire înainte de antrenament și astăzi este un lider absolut! Consumul său are efecte semnificative în următoarele domenii:

Crește concentrarea oxidului nitric, crește nivelul hormonului de creștere și acționează ca un puternic antioxidant.

Sulfatul de Agmatină, AAKG si Citrulină sunt un trio extrem de eficient pentru pomparea musculară. Nu căutați ceva mai bun pentru că nu există nimic mai bun! Dozele individuale sunt amestecate în așa fel încât prin folosirea lor să beneficiați la maxim! Mușchii dumneavoastră vor fi plini după doar câteva minute de antrenament și acest sentiment plăcut nu se va pierde nici după câteva ore după antrenament.

Creatina...

Din punctul nostru de vedere, creatina este în topul suplimentelor nutriționale din secol trecut și îsi menține această poziție și în acest mileniu. Nu este o coincidență că nu lipsește din produsul WARRIOR CREA PUMP. Aici am inclus imediat două feluri.

Creatină din Magneziu Chelat - combinarea creatinei cu magneziu în acest caz nu este o coincidență. Datorită acestei combinații, creatina este mai bine absorbită decât în forma de monohidrat. Lucrul de bază este faptul că magneziul este un compus alcalin care acționează împotriva mediului acid din stomac, ce poate duce la degradarea creatinei. Un alt lucru este faptul că magneziul are o serie de sarcini importante în diferitele funcții fiziologice ale celor implicați în exercițiile anaerobe. Joacă un rol important în resinteza ATP. ATP întărește toate contracțiile musculare, iar nivelurile sale superioare înseamnă performanțe mai bune și prin urmare mai multe impulsuri de creștere a mușchilor.

 

Trei Creatin Malat - este un compus obținut din creatină monohidrat și acid malic. După cum sugerează și numele, este vorba despre legarea a trei molecule de creatină de o moleculă de acid malic. Principalul său efect este creșterea și circulația nivelului de ATP (adenozin trifosfat), care este direct responsabil de contracția musculară. Studiile științifice arată că acesta ajută la creșterea greutății corporale totale, mărimea mușchilor, rezistența, funcțiile creierului și aptitudinea fizică. Și asta nu e tot. Creatina ajută în mod eficient la creșterea forței explozive și menține nivelul liber al TSTului. Trei Creatin Malat oferă o biodisponibilitate mai mare în comparație cu monohidratul convențional.

Beta-Alanină și tirozina, ajutoare cu care vă veți antrena mai mult și mai eficient!

Beta-Alanină - este o piatră de temelie a carnosinei, o moleculă care ajută la creșterea performanței fizice în intervalul 60-240 de secunde. Beta-Alanina este o versiune modificată a aminoacizilor de alanină. Experiențele sportivilor cu această substanță sunt exprimate prin faptul că beta-alanina ajută la creșterea forței musculare (în medie, ei pot face cu 2 repetări mai mult în fiecare serie). Nivelurile crescute de carnosină se luptă împotriva scăderii pH-ului și protejează organismul de producerea acidului lactic.

N-acetil L-tirozină - este un aminoacid care ajută la producerea noradrenalinei și a dopaminei. Înlătură declanșarea oboselii, crește vigilența și concentrarea mentală, acționează ca un antioxidant puternic.

Taurină, ceai verde, Citrus Aurantium

Pentru toate aceste substanțe este caracteristic:

 • mai multă energie
 • arderea eficientă a grăsimilor,
 • sprijin pentru funcțiile creierului,
 • înlăturarea oboselii,
 • efectele antioxidante.

Niciun lucru nou descoperit, ci ajutoare tradiționale care au demonstrat și încă își demonstrează efectele cu proprietățile lor funcționale. Cele mai bune dintre toate se ascund în lucrurile naturale.

Vitaminele, mineralele ... ajutoare mici cu o forță mare!

Grupul de vitamine și minerale care se află în produsul WARRIOR CREA PUMP sunt amestecate precis pentru a spori efectele ingredientelor principale ale produsului și a preveni convulsiile.

Vitaminele și mineralele sunt substanțe care sunt importante pentru funcționarea organismului uman. Ajută la menținerea de echilibru al metabolismului în organism, ele sunt esențiale pentru buna funcționare a organelor, țesuturilor , au un rol important în reproducere și creștere. Deoarece organismul uman nu poate produce toate vitaminele în sine, este necesar să le primească din alimente. Mineralele sunt substanțe anorganice și ele provin doar din alimente. Într-o populație care face sport sau este extrem de stresată de stilul de viață, consumul acestor substanțe în dieta normală este insuficient. Acesta trebuie completat cu un supliment nutritiv. Nu trageți la întâmplare doar aveți încredere în noi. Știm ce este cel mai bine pentru dumneavoastră așa că le-am amestecat în WARRIOR CREA PUMP.

 

Bonus în loc de concluzie

Într-un joc delicios și profitabil al marketingului, ar trebui să urmeze acum cea mai măreață descriere. La noi nu veți găsi un astfel de sfârșit. Avem pentru dumneavoastră un alt bonus, ca să știți că ne pasă cu adevărat ca dumneavoastră să primiți tot ce e mai bun.

WARRIOR CREA PUMP este creat din substanțe de origine naturală , fără utilizarea aditivilor alimentari nocivi,( pe care îi puteți recunoaște sub denumirea de E-uri) și fără coloranți artificiali. Prin compoziția lui, acesta poate fi consumat de vegani, vegetarieni, oameni care suferă de intoleranță la lactoză sau de boala celiacă.

Datorită faptului că nu conține calorii, acest produs este potrivit pentru cele mai grele diete și puteți, în ciuda consumului redus de calorii, să vă antrenați din greu. Atât timp cât veți avea mai multă energie, veți reuși să slăbiți mai eficient și mai rapid. Pe scurt, toate lucrurile sunt legate între ele.

Nu am uitat nici de detalii precum gustul și mirosul. Totul este plăcut, fără a avea un miros neplăcut. Încercați să vedeți cum este să vă antrenați mai greu, mai eficient, cu mușchii plini de nutrienți prețioși și substanțe de temelie. Este atât de simplu.

 

Dozaj:

1/2 măsură (13 g) amestecați în 350 ml de apă rece. Puteți lua doza astfel preparată cu 30 - 40 de minute înainte de antrenament. Datorită rezistenței extreme vă recomandăm să începeți cu o doză de ½ măsură. În timpul zilelor libere fără antrenament, luați o doză în timpul zilei, de preferință dimineața. Doza maximă zilnică este de o măsură.

Avertisment: Nu depășiți doza zilnic recomandată. Suplimentul nutrițional nu servește ca un substitut pentru o dietă variată. Nu este recomandat persoanelor cu vârsta sub 18 ani, pentru femeile însărcinate și care alăptează. Dacă aveți probleme cardiace sau hipertensiune arterială, discutați cu medicul dumneavoastră despre utilizarea acestui produs. A se păstra într-un loc uscat și întunecos. Nu lăsați la îndemâna copiilor și a animalelor domestice. Producătorul se distanțează de responsabilitatea consecințelor datorate dozării necorespunzătoare, utilizării în timpul oricărei stări de sănătate înrăutăţite, combinații cu alcool, medicamente sau substanțe narcotice.

Informații nutriționale:
Dimensiunea unei doze: 1/2 măsuri 13g)
Numărul de doze în pachet: aproape 30
Valoarea unei doze:
Citrulină malat1800mg
AAKG1000mg
Creatină din magneziu chelat1000mg
Tri Creatine Malate1000mg
Beta Alanină2500mg
N-Acetil L-Tirozină500mg
Taurină1000mg
Ceai verde 95%400mg
Citrus Aurantium 95%15mg
Sulfat de Agmatină500mg
Vit. B62mg
Vit. B120,002mg
Niacină20mg
Citrat de magneziu150mg
Citrat de potasiu100mg
Citrat de sodiu50mg
Picolinat de crom0,2mg
Valoarea zilnică nu a fost stabilită
Substanțe inactive: arome naturale brevetate, îndulcitori, arome, concentrat de fructe, gumă arabă, sucraloză, acesulfam-K

 • adsf
  actually a good boost for something with no caffeine.
 • adsf
  Blackcurrant – great taste!

Similar products

Kill it
Kill it 5%

Creșterea rezistenței, a rezistenței și a masei musculare

26,99 € (125,45 RON)

Assault
Assault MusclePharm

Îmbunătățește oxigenarea celulară

15,99 € (74,32 RON)

Sample Kamikadze extrem pump
Sample Kamikadze extrem pump Warrior Labs

Kamikaze Extreme Pump –regele de dinainte de antrrenament

1,99 € (9,25 RON)

Kamikadze Extreme Pump
Kamikadze Extreme Pump Warrior Labs

Kamikaze Extreme Pump –regele de dinainte de antrrenament

47,99 € (223,06 RON)