• 5% reducere pentru clienții înregistrați !!!
  •  

Crea Pump

  • Brand: Warrior Labs
  • Evaluare:
  • Comentarii: 0
  • Disponibilitate: In stoc
  • Cuprins: 400 NEEDS TRANSLATION

Creșterea mușchilor

Pret 109 lei

Pomparea musculară este un efect secundar al exercitiilor și este un semn că totul merge conform planului! În afară de creșterea circulației sângelui în mușchi, are un efect pozitiv asupra psihicului unei persoane, pe care trebuie să-l realizați, dacă obiectivul dvs. este de a maximiza creșterea masei musculare. De ce? Mai mult sânge = mai multe substanțe nutritive și mai mult material de construcție.

Hiperemia musculară ar trebui să fie obiectivul dvs. principal în timpul fiecărei perioade de exerciții fizice în sala de sport. Dacă acest lucru nu funcționează, există o problemă undeva.

Acești doi factori sunt cauza principală:

1 dieta nu este suficient de bogata pe carbohidrati (simple si complexe)

2 sistemul de antrenament este setat incorect.

O circulație crescută a sângelui este o stare foarte pozitivă. În afară de mușchii care sunt mai mari, o cantitate mare de substanțe nutritive și materiale de construcție a mușchilor este transportată la mușchii epuizați de un antrenament obositor. Dacă credeți că faceți totul corect și că nu puteți pompa sânge în mușchii dvs., doar un produs special care vizează obținerea unui flux sanguin crescut în mușchi vă poate ajuta să obțineți această situație. Nu știți care este cea mai bună? Încercați să citiți ceva despre  WARRIOR CREA PUMP

Mușchii dvs. vor fi pompați ca niște baloane cu ajutorul lui  WARRIOR CREA PUMP

Ar trebui să țineți minte câteva lucruri atunci când cumpărați produse din categoria pompei de pregătire. Piața este prea saturată de tot felul de produse "magice". Vă recomandăm să vă educați, să studiați și să căutați cât mai multe informații despre ceea ce este mai bun. Noi nu vindem lucruri; considerăm că această abordare este contraproductivă. Motivul fiind că știm că după prima utilizare le veți alege din nou, pentru că pur și simplu lucrați.

Când am creat PUMP WARRIOR CREA, ne-am bazat pe certitudine, ani, experimente, experiențe ale sportivilor și substanțe dovedite precum Malul Citrulline, Ketoglutaratul de Arginină Alfa (AAKG de acum înainte) și Agmatine Sulphate.

Citrulline Malate - este un aminoacid utilizat pentru îmbunătățirea performanțelor sportive, utilizând efectele sale pozitive asupra hiperemiei. Suplimentarea cu citrulină scade oboseala și crește durabilitatea organismului în timpul unui antrenament dur, lung și anaerob. Reumplerea citrulinei crește nivelul de ornitină și arginină din plasmă.

Acest lucru contribuie la metabolismul oxidului nitric, ceea ce duce la creșterea producției.

Un studiu din 2010 a confirmat că un grup de sportivi care utilizează citrulină înainte de antrenament a făcut cu 50% mai multe repetări și a întâlnit leziuni musculare mai mici decât un grup care utilizează placebo. În plus, suplimentarea cu citrulină scade semnificativ durerea musculară în timpul antrenamentului fizic dur și întărește sistemul imunitar.

AAKG (Ketoglutaratul de arginină alfa) - AAKG este, ca și citrulina, un vasodilatator puternic care stimulează organismul la o producție mai mare de oxid nitric. Mărește mărimea mușchilor datorită unei cantități mari de sânge pompat în mușchi. AAKG face parte din aproape toate produsele de pre-instruire, deoarece este pur și simplu o substanță imbatabilă! Oxidul de azot, produs de AAKG intr-o cantitate mai mare, extinde vasele de sange si isi mareste diametrul, ceea ce duce la un flux sanguin mai mare. În acest fel creșteți transportul de oxigen, nutrienți, o mai bună utilizare a glucozei și o îndepărtare mai rapidă a substanțelor reziduale. Abilitatea de a afecta pozitiv creșterea libidoului merită, de asemenea, menționată.

Agmatine Sulphate - este un lider complet nou în categoria pompei de pregătire! Consumând-o, îi puteți vedea efectele în următoarele domenii:

Se mărește concentrația de oxid nitric, crește nivelul hormonului de creștere și acționează ca un puternic antioxidant.

Agmatine Sulphate, AAKG și Citrulline este o combinație extrem de puternică de trei dintre cele mai bune pentru pomparea musculară. Nu căutați nimic mai bun, pentru că nimic mai bun nu există! Fiecare doză este amestecată într-un fel, astfel încât să puteți obține maximum de la ei! Muschii dvs. vor fi plini după câteva minute de antrenament și acest sentiment plăcut va rămâne chiar și după câteva ore după antrenament.

Creatina ...

Creatina este suplimentul TOP al ultimului secol din punctul nostru de vedere și rămâne în această poziție pe parcursul acestui nou mileniu. Nu este prezentă în produsul WARRIOR CREA PUMP doar accidental. Am combinat două tipuri.

Magneziu Chelatul creatinei - prin combinarea creatinei cu magneziu în acest compus, creatina este mai bine absorbită decât ca monohidrat. Principalul lucru este că magneziul este un compus alcalin, care funcționează împotriva mediului acid din stomac, care poate duce la degradarea creatinei. Al doilea lucru este că magneziul are mai multe roluri importante în tot felul de funcții fiziologice, inclusiv cei care iau parte la exerciții anaerobe. Acesta joacă un rol important în re-sinteza ATP. ATP consolidează contracțiile musculare, iar nivelurile sale crescute reprezintă o performanță mai bună, creând astfel mai multe impulsuri pentru creșterea masei musculare.

Tri Creatine Malate - este un compus creat din creatina monohidrat si acidul malic. După cum sugerează și numele, este un compus de trei molecule de creatină legat de o moleculă de acid malic. Efectul principal constă în creșterea circulației nivelurilor ATP (adenozin tri fosfat), care este direct responsabilă de contracția musculară. Studiile științifice arată că contribuie la creșterea greutății corporale, mărimea mușchilor, durabilitatea, funcțiile creierului și fitness-ul corpului. Și asta nu e tot. Creatina ajută eficient creșterea puterii explozive și menține nivelurile libere de testosteron în stare. Tri Creatine Malate oferă o disponibilitate biologică mai mare spre deosebire de monohidratul obișnuit.

Beta-alanina - este piatra de temelie a carnosinei, o molecula care ajuta la cresterea performantelor fizice in intervalul de 60-240 secunde. Beta-alanina este o versiune modificată a aminoacidului alaninei. Experiențele sportivilor cu această substanță sunt de așa natură încât beta-alanina ajută la creșterea durabilității musculare (în medie, sunt capabili să facă încă 2 repetări în fiecare serie).

Nivelurile crescute de combatere a carnosinei împotriva pH-ului scad și protejează organismul înainte de producerea acidului lactic.

N-acetil L-tirozină - este un aminoacid care ajută la producerea noradrenalinei și a dopaminei. Anulează oboseala, sporește gradul de conștientizare și concentrare mentală; acționează ca un puternic antioxidant.

Taurina, ceai verde, Citrus Aurantium

Toate aceste substanțe au aceste lucruri în comun:

• Mai multă energie,

• Arderea eficientă a grăsimilor,

• Sprijinirea funcțiilor creierului,

• Amână oboseala,

• Efectele antioxidante.

Nimic nou, ci ajutoare tradiționale care dovedesc și continuă să-și dovedească efectele cu atributele lor funcționale. Cel mai bun este ascuns în lucruri pur naturale.

Vitamine, minerale ... ajutoare mici cu forță masivă!

Grupul de vitamine și minerale care fac parte din  WARRIOR CREA PUMP este amestecat cu atenție și cu precizie, astfel încât să mărească efectele ingredientelor principale ale produsului și să acționeze preventiv împotriva crampe.

Vitaminele și mineralele sunt substanțe importante pentru funcționarea corpului uman. Ele ajută la menținerea unui metabolism echilibrat în organism, ele sunt de neînlocuit pentru funcționarea corectă a organelor, a țesutului, a reproducerii și a creșterii. Deoarece organismul uman nu poate crea toate vitaminele în sine, este necesar să le acceptăm în dieta noastră. Aportul acestor substanțe într-o dietă medie este insuficient în rândul populației sportive sau este prea stresat de stilul lor de viață. Este necesar să se mențină nivelul folosind suplimente. Nu vă lăsați păcăliți de ceilalți și aveți încredere în noi. Știm ce este mai bine pentru dvs. și asta am folosit în WARRIOR CREA PUMP.

Un bonus în loc de o concluzie

O descriere suculentă a celor mai bune ar trebui să urmeze într-un joc de marketing gustos și substanțial. Nu veți experimenta acest lucru. Avem un alt bonus, astfel încât să știți că este cu adevărat important pentru noi, ceea ce veți dori să acceptați.

WARRIOR CREA PUMP este fabricat din substanțe care sunt naturale în natură și fără utilizarea aditivilor care dăunează sănătății (cunoscuți sub denumirea de substanțe E) și fără culori artificiale. Veganii, vegetarienii și persoanele care suferă de intoleranță la lactoză sau boala celiacă.

Datorită faptului că contine calorii zero, este potrivit pentru cele mai grele diete, când va fi posibil să vă antrenați tare chiar și cu un aport caloric mai scăzut. Dacă veți avea mai multă energie, veți putea pierde în greutate mult mai eficient și mai rapid. Totul se referă la tot.

De asemenea, nu am uitat de lucruri precum gustul și mirosul. Totul este plăcut fără mirosuri nedorite. Încercați să vă antrenați mai mult, mai eficient cu mușchii, cel mai bine dimineața. Doza zilnică maximă este o lingură.

AVERTISMENT: Nu depășiți doza zilnică recomandată. Numai ca un supliment. Potrivit pentru adulții sănătoși cu vârsta peste 18 ani. Nu este recomandat  pentru femeile însărcinate și care alăptează. Dacă aveți probleme cu inima, tensiune arterială crescută, adresați-vă medicului dumneavoastră despre administrarea acestui medicament. A se păstra într-un loc uscat și întunecat. Păstrați  la distanta de  copii și animale de companie.

Informatii nutrtionale

Marimea unei doze: 1/2 lingura (13g)

Numarul de doze dintr-un pachet: approx. 30

Cantitatea unei doze
Citrulină malat1800mg
AAKG1000mg
Creatină chelat de magneziu1000mg
Tri Creatine Malate1000mg
Beta Alanine2500mg
N-acetil L-tirozină500mg
Taurina1000mg
Ceai verde 95%400mg
Citrus Aurantium 95%15mg
Sulfat agmatic500mg
Vit. B62mg
Vit. B120,002mg
Niacin20mg
Citrat de magneziu150mg
Citrat de potasiu100mg
Citrat de sodiu50mg
Crom picolinat0,2mg
Valoarea zilnica nu este stabilita
Alte ingrediente: gusturi naturale brevetate, agenți îndulcitori, arome, concentrat de fructe, gumă arabică, sucraloză, acesulfam-K

Nume Recenzie

Produse similare

Gameday
Gameday Man Sports Nutrition

119 lei

Full As F*ck
Full As F*ck 5%

Combinație unică de citrulină, glicerol și taurină!

161 lei

Crea Pump
Crea Pump Warrior Labs

Creșterea mușchilor

109 lei

Nitraflex
Nitraflex Gat Sport

Cel mai bun pre-antrenament

175 lei