BCAA + EAA Transport system

  • Brand: Warrior Labs
  • Rating:
  • Reviews: 0
  • Availability: In stock
  • Contents:

Când viteza este importantă

Price 19,99 € (92,92 RON)

În suplimentele nutritive există o anumită ordine care demonstrează importanța, respectiv. necesitatea corpului uman să accepte aceste substanțe. Pe listă restrânsă a acestor substanțe sunt BCAA. Aminoacizi cu catenă ramificată (valină, leucină și izoleucină) cu capacități extrem de utile pentru persoanele care vor să câștige masa musculară sau să reduca grăsimea. Această componentă miraculoasă este componenta principală a sistemului complet nou BCAA + EAA Transport System, pe care l-am creat pentru a satisface chiar și cei mai exigenți.

BCAA, cel mai bun pentru mușchii dvs.

Deși în trecut BCAA au fost lăsați în umbră și nu a fost atât de popular, astăzi situația este complet diferită. Există mai multe rezultate semnificative ale cercetării în spatele renașterii acestor substanțe. Cu siguranță știți că BCAA veți aprecia dacă scopul dvs. este să câștigați masa musculară, dar proprietatile lor neprețuite vă vor ajuta in special în perioada reducerii grăsimilor subcutanate, în pregătiri precompetitive, adică în perioade de deficit caloric.

Beneficiile utilizării BCAA:
Crește sinteza proteinelor: BCAA (valină, leucină și izoleucină) stimulează sinteza proteică musculară. Acesta este procesul metabolic în care organismul produce noi proteine ​​musculare.
Reduce descompunerea proteinelor: nivelurile crescute de BCAA acționează în avantajul dumneavoastră prin reducerea ratei de descompunere a proteinelor. Ei fac acest lucru prin reducerea activității căii de distrugere a proteinelor și, de asemenea, reduc expresia mai multor complexe implicate în defalcarea proteinelor. 

Proporția 2: 1: 1 ...
10:1:1, 5:1:1 acestea sunt proporțiile (leucină, valină, izoleucină) ale aminoacizilor individuali reprezentați în produsele BCAA ale diverșilor producători de suplimente nutritive care au expus marketingul lor pe cifre și fapte neverificate, doar să sună bine. Studiile științifice recente au confirmat totuși că raportul cel mai eficient dintre leucină și valină respectiv izoleucină este 2: 1: 1. Cel mai eficient pentru creșterea masei musculare, protecție și regenerare.
 

BCAA + EAA Transport system
Nu este un produs obișnuit care conține doar BCAA. După cum sunteți deja obișnuiți, încercăm întotdeauna să vă aducem ceva mai mult. Am ales aceeași abordare și în dezvoltarea BCAA + EAA Transport system. În plus față de doza BCAA, veți obține în fiecare doză până la 8 tipuri de aminoacizi esențiali. Acestea nu pot fi produse de corpul dvs, deci, trebuie să provină din dieta. Problema timpurilor moderne este că calitatea alimentelor este atât de slabă astăzi, încât nu atinge parametrii de valori nutriționale echilibrate. Fructele și alimentele conțin mai puține vitamine. Singura modalitate de a face față acestui fenomen este de a le furniza din surse externe.

Aminoacizii esențiali (EAA) – sunt foarte necesari pentru corpul uman.
Dacă o spunem simplu, aceasta înseamnă că, pentru ca organismul să poată produce proteine, trebuie să consume toți aminoacizii (esențiali, cât și neesențiali). Această nevoie este deosebit de importantă dacă doriți să construiți mușchi. Fiecare aminoacid joacă un rol important în organism, iar majoritatea aminoacizilor esențiali contribuie la creșterea, nutriția și regenerarea mușchilor și țesuturilor după exerciții și leziuni.

Când viteza este importantă
Până acum, nimeni nu sa gândit la accelerarea transportului BCAA în fluxul sanguin. Rata de absorbție în general se rezolvată împreună cu concentratele de proteine ​​sau suplimentele nutritive destinate consumului înainte de antrenament. Deoarece BCAA se află pe lista noastră cu cele mai importante substanțe, am dezvoltat un amestec natural special (compus din vitamine B, C, D, E, GLA, fier, potasiu, calciu, cupru, crom și magneziu) care accelerează foarte mult transportul de BCAA și aminoacizi în produs. Această caracteristică este necesară în special atunci când corpul se echilibrează pe marginea catabolismului, atât în ​​timpul cât și după antrenament. Datorită acestei componente, care face parte din fiecare tabletă, vor fi toate substanțele formatoare pe locurile lor în câteva minute. Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la pierderea masei musculare.

Fiecare comprimat este compus din două componente care sunt diferențiate de culoare unul față de celălalt. Verde, în care este ascunsă componenta de transport și albă stratul de aminoacizi. Prin asocierea lor veți obține BCAA extrem de puternice cu accelerator de transport în mușchi. Ce vă puteți dori mai mult? Vă garantăm că nu veți găsi nimic asemănător nicăieri. Oferiți mușchilor dvs. ceea ce este mai bun.

Produsul BCAA + EAA Transport system pot utiliza fără probleme și femeile. Este destinat vegetarianilor și veganilor.

 


Compoziția:

Informații nutriționale
Mărimea unei doze:5 tablete
Numărul dozelor în pachet: aproximativ 60
Valorile dozei unice %DV
BCAA Instant 2:1:12500 mg**
L-Leucine1250 mg
L-Valine750 mg
L-Isoleucine 750 mg
EAA – AminoMatrixBlend2525 mg**
L-Histidine HCL 250 mg
N-AcetylL-Cysteine 150 mg
L-Threonine375 mg
L-Tryptophan 125 mg
L-Tyrosine375 mg
L-Lysine750 mg
L-Methionine 250 mg
L-Phenialanine250 mg
Transport system:
WarriorLabsnatureblend: 500 mg**
(vitamine: B1, B2, B3, B6, B12, C, D, E, Gamma – acidul linoleic (GLA),
fier, potasiu, calciu, cupru, crom, magneziu, o sursă completă de proteine)
** valoarea zilnică nu a fost stabilită
Componente inactive: celuloză microcristalină, tablettose, stearat de magneziu, dioxid de siliciu

Dozarea:
O doză (5 tablete) luați înainte, în timpul sau după antrenament, înghițiți cu o cantitate suficientă de apă. Doza zilnică maximă este de 15 comprimate.

Atenție:
Nu depășiți doza zilnică. Suplimentul nutrițional nu servește ca un substitut pentru o dietă variată. Nu este potrivit pentru persoanele cu vârsta sub 18 ani. Nu este potrivit pentru femeile însărcinate și care alăptează. Depozitați într-un loc uscat și întunecat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sau animalelor de companie. Producătorul se distanțează de responsabilitatea consecințelor datorate dozării necorespunzătoare, utilizării în timpul oricărei stări de sănătate înrăutăţite, combinații cu alcool, medicamente sau substanțe narcotice.

Similar products

BCAA + EAA Transport system
BCAA + EAA Transport system Warrior Labs

Când viteza este importantă

19,99 € (92,92 RON)

Amino Essence
Amino Essence Warrior Labs

construirea musculaturii

19,99 € (92,92 RON)

BCAA Amino
BCAA Amino Warrior Labs

cresc puterea musculară și performanța generală a corpului

18,99 € (88,27 RON)

BCAA Amino 3+1
BCAA Amino 3+1 Warrior Labs

regenerare

56,99 € (264,89 RON)