BCAA Amino Sample

  • Brand: Warrior Labs
  • Evaluare:
  • Comentarii: 0
  • Disponibilitate: In stoc
  • Cuprins:

BCAA-urile noastre sunt 100% solubile, cu un gust delicios și aromă

Pret 4,99 RON

BCAA AMINO POWDER 2: 1: 1 este făcut pentru cei mai exigenți!

Pe lângă cele 6 ingrediente esențiale, BCAA AMINO POWDER 2: 1: 1 conține de asemenea un amestec de vitamine și minerale (vitamina B6, vitamina B3, potasiu, magneziu) care acționează împreună sinergic și mărește astfel efectele substanțelor individuale din produs.

Și acum un alt bonus! Cine poate spune cu privire la produsele sale că nu conțin nici un gram de zahăr (acestea sunt cele mai potrivite pentru culturiștii competitivi, pentru cei care practică fitness pe o dietă severă); materiile prime folosite în produs sunt potrivite pentru vegani și vegetarieni, nu conțin gluten sau lactoză, fără coloranți artificiali și emulsifianți (e-uri). BCAA-urile noastre sunt 100% solubile, cu un gust delicios și aromă.

Acestea sunt produsele noastre!

Noi nu forțăm pe nimeni, nu încercăm să convingem pe nimeni, vrem să înțelegeți că rețeta produselor noastre este rezultatul multor ani de experiență și în special pe baza de nevoie a sportivilor. Nu uităm faptul că o cale mai ușoară nu există. Cu toate acestea, există produse care vă pot face mai ușor acest drum, a ameliora și pentru a vă aduce la obiectivul dorit. Un astfel de produs este BCCA AMINO POWER 2:1:1.

Informații nutritive
Dimensiunea unei doze: 3/4 măsură (13 g)Numărul de doze în pachet: aproape 30
Valoarea unei doze%DV
BCAA Instant 2:1:16000 mg
L-leucină3000 mg
L-valină1500 mg
L-izoleucină1500 mg
Amino Performance matrix3900 mg
L-glutamine system MATRIX2500 mg
L-tirozină700 mg
Sulfat de Agmatine.500 mg
Vitamina B62 mg
Gluconat de magneziu120 mg
Citrat de potasiu60 mg
Niacină (Vitamina B3)20 mg
Valoarea zilnică nu a fost stabilită
Substanțe inactive: arome naturale brevetate, îndulcitori, arome, concentrat de fructe, gumă arabă, sucraloză, acesulfam

Dozaj :

3/4 măsuri (13 g) amestecați în 200-250 ml de apă rece. Puteți lua doza astfel preparată cu 30 de minute înainte de antrenament, în timpul sau după terminarea acestuia. În timpul zilelor libere fără antrenament, luați o doză în timpul zilei. Doza maximă zilnică este de două măsuri.

Avertisment: Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentul nutrițional nu înlocuiește o dietă variată. Nu se recomandă persoanelor cu vârsta sub 18 ani, femeilor însărcinate și cele care alăptează. A se păstra într-un loc uscat și întunecos. Nu lăsați la îndemâna copiilor și a animalelor domestice.

Produse similare

PACHET AVANTAJOS 3+1
PACHET AVANTAJOS 3+1 Warrior Labs

Creșterea rezistenței și a masei musculare

379,00 RON 284,36 RON

BCAA Amino Sample
BCAA Amino Sample Warrior Labs

BCAA-urile noastre sunt 100% solubile, cu un gust delicios și aromă

4,99 RON

COR-Performance Glutamine 
COR-Performance Glutamine  Cellucor

L-glutamină brută

79,99 RON

MusclePharm Glutamine
MusclePharm Glutamine MusclePharm

Pulbere de L-glutamină pură

66,99 RON