• 5% reducere pentru clienții înregistrați !!!
  •  

BCAA Amino

  • Brand: Warrior Labs
  • Evaluare:
  • Comentarii: 0
  • Disponibilitate: In stoc
  • Cuprins: 400 g

cresc puterea musculară și performanța generală a corpului

Pret 90 lei

Într-o lume a suplimentelor alimentare, chiar dacă trăim într-o perioadă cu tot felul de produse inovatoare și eficiente, putem găsi produse stabile care, chiar și după mulți ani de noutăți, rămân puternice și sunt semnificative în domeniul suplimentelor sportive. Aminoacizii cu un lanț ramificat, pe care îl cunoașteți sub abrevierea BCAA, sunt unul dintre ei. Dar nu toate BCAA sunt la fel.

Dacă oamenii au experiență, o istorie sportivă și sunt sportivi activi, cunosc nevoile corpului uman și scopul lor principal este satisfacția clientului, în spatele creării de suplimente alimentare, este baza pentru introducerea unui produs de calitate piață, atunci nu este doar un mijloc de unde să câștige bani. Cele de mai sus pot fi un fapt inutil pentru cineva, dar pentru noi este unul dintre cele mai importante, baza filosofiei noastre. Dacă cumpărați pantofi care durează mai mulți ani, nu există o probabilitate foarte mare de a vă cumpăra din nou aceeași pantofi. De ce este așa? E vorba de credință, pentru că tu crezi că nu vei fi dezamăgit. Aceeași abordare poate fi folosită pentru orice.

Nu trebuie să căutați un anunț exagerat pentru BCAA AMINO POWDER 2: 1: 1, dar pentru fapte simple . Componentele simple nu există în culturism. Dacă doriți mușchi mari, totul se află și cade din cauza unor lucruri de bază. Este la fel cu BCAA; de ce să căutați noi căi, când există deja o cale stabilita și funcționala.

Ce sunt BCAA și de ce sunt așa de importanti?

BCAA (aminoacizi cu catenă ramificată) sunt acești trei aminoacizi:

• valină,

• leucină,

• Izoleucină.

Acestea sunt, de asemenea, numite BCAA proteogene și aparțin de nouă aminoacizi esențiali. Aminoacizii menționați mai sus sunt din punctul nostru de vedere cei mai importanți, pe care ar trebui să ii luăm în considerare. Acestia sunt potriviti pentru perioada de câștiguri musculare și de neînlocuit în timpul reducerii grăsimilor.

BCAA asigură mai multe funcții metabolice și fiziologice. Din punct de vedere metabolic, ele susțin sinteza proteinelor BCAA, din punct de vedere fiziologic, prelucrează roluri importante în sistemul imunitar și în creier. Importanța acestor aminoacizi nu este doar opinia noastră. Mai multe studii științifice au demonstrat că:

• Sporesc forța musculară și performanța sportivă globală,

• Sunt foarte anabolice,

• Protejează masa musculară înainte de catabolism, în special în perioada deficitului caloric,

• Amână oboseala,

• Reduce timpul necesar pentru regenerarea fibrei musculare,

• Ei acționează anti-catabolic,

• Ei cresc sinteza proteinelor în timpul exercițiilor,

• Ei mențin un sistem hormonal armonic.

BCAA și dieta

O dietă reprezintă o stare de echilibru pe marginea catabolismului pentru corpul unui sportiv. Acest lucru înseamnă că se poate chiar produce distrugerea mușchilor. Cu cât tineti o dietă mai lunga, cu atât este mai mare riscul pierderii masei musculare. Masa musculară este pierdută la nivel molecular, deoarece există o defalcare sporită a proteinelor (proteina musculară este eliberată ca și combustibil).

Ecuația de bază pentru creșterea masei musculare este:

Masa musculara = viteza sintezei proteinelor - viteza de defalcare a proteinelor

Este bine cunoscut faptul că BCAA și în principal leucina stimulează sinteza proteinelor și o face mai eficient decât consumul de băuturi proteice înainte și după antrenament. BCAA crește, de asemenea, sinteza mecanismului celular responsabil de realizarea sintezei proteinelor și ceea ce este unic - ele măresc capacitatea celulelor necesare sintezei proteinelor. Ei fac acest lucru (în primul rând) prin reducerea activității ingredientelor care afectează defalcarea proteinei și prin scăderea expresiei mai multor complexe care iau parte la deteriorarea proteinelor (în acest caz, acestea diminuează cantitatea de ARNm produsă de gena care codifică aceste elemente.

În afară de îndeplinirea unei funcții de protecție, BCAA are și alte atribute foarte importante. Una dintre ele este faptul că acestea pot crește intensitatea antrenamentului prin influențarea pozitivă a funcțiilor creierului.

BCAA AMINO POWDER 2: 1: 1 și câteva bonusuri suplimentare!

Raportul dintre BCAA 2: 1: 1 nu a fost creat întâmplător. Trebuie să fi înregistrat mai multe produse de-a lungul multor ani de la producători, cu raportul 4: 1: 1, 8: 1: 1, chiar 20: 1: 1. Arată bine și acționează fiabil, dar numai pentru cei neexperimentați. Este adevărat că, din toate compozitele BCAA-valină, leucina, izoleucina-leucina este cea mai importantă. Cele mai recente studii cu privire la raportul dintre BCAA au dovedit că raportul 2: 1: 1 este cel mai eficient. Nimic mai mult, nimic mai puțin, totul este despre lucruri simple și de bază.

Ce puteți găsi în afară de BCAA în produsul BCAA AMINO POWDER 2: 1: 1?

BCAA AMINO POWDER 2: 1: 1 este un produs complex atent creat din substanțe verificate de înaltă calitate amestecate într-o manieră, astfel încât acestea au un efect sinergic între ele. Să le prezentăm:

Glutamina MATRIX - o combinație a celor mai calitative forme de L-glutamină. Glutamina este un aminoacid care are cea mai mare prezență în mușchi. Este de neînlocuit pentru procesele de regenerare din organism și acționează ca un nivel ridicat anti-catabolic în mușchi. Cu glutamina, este necesar să menționăm că afectează puternic funcționarea sistemului imunitar, care este foarte potrivită în perioadele de dinainte de concurs, în care capacitatea de apărare a corpului este scăzută.

L-tirozina - este un aminoacid neesential care este un asistent ideal pentru sportivi. Sprijină calitatea performanțelor sportive, accelerează regenerarea și ajută la prevenirea suprasolicitării. În afară de aceasta, ajută la reducerea și arderea grăsimii corporale.

Agmatine Sulphate - această substanță este un miracol, deoarece are câteva atribute pozitive, cum ar fi scăderea durerii musculare, producerea oxidului nitric și stimularea activităților hormonale. Agmatin Sulphate este un neurotransmițător derivat din L-arginină, un supliment care afectează în mod pozitiv nivelul acidului azotic, ceea ce duce la congestionarea extremă a sângelui în mușchi. Nu trebuie să uităm influența sa asupra secreției hormonilor de creștere.

Agmatine Sulphate vă va ajuta să vă antrenați mai mult decât ați reușit vreodată. Prin creșterea nivelurilor de oxid nitric, zahărul din sânge se stabilizează, ceea ce amână oboseala în timpul antrenamentului. Agmatina este singura moleculă cunoscută cu capacitatea de a induce antizima. Datorită acestui fapt, aceasta susține creșterea și homeostaza celulelor și crește semnificativ numărul de celule într-o zonă cu până la 10-17%. Agmatine afectează pozitiv nivelurile unuia dintre cei mai cunoscuți hormoni din organism - hormonul de creștere - și mărește puterea musculară cu până la 25-60%. Este o substanță care acționează într-un mod antiinflamator și ajută la suprimarea durerii (acută și cronică). Ea afectează în mod pozitiv sistemul nervos, calmează și suprimă anxietatea.

BCAA AMINO POWDER 2: 1: 1 este facut pentru cei mai pretentiosi!

În afară de 6 ingrediente de bază, BCAA AMINO POWDER 2: 1: 1 conține, de asemenea, un amestec de vitamine și minerale (vitamina B6, vitamina B3, potasiu, magneziu), care au un efect sinergic între ele și întăresc efectul substanțelor individuale în produs.

Și acum un alt bonus! Cine poate spune cu privire la produsul lor că nu conține un gram de zahăr (cel mai potrivit pentru competitorii de culturism de competiție, modele de fitness pentru femei și modele de fitness bikini pe cea mai grea dietă), ingredientele folosite sunt potrivite pentru vegani și vegetarieni; gluten sau lactoză, nu conține coloranți artificiali sau emulsificatori (e-substanțe). BCAA noastre sunt 100% dizolvabile, cu gust și aromă delicioase, la fel ca toate produsele noastre!

Nu impunem nimanui și nici nu încercăm să convingem pe nimeni, vrem să înțelegeți că formulele noastre sunt produse cu experiență de mai mulți ani pentru nevoile sportivilor. Să nu uităm că nu există modalități simple. Dar există produse care vă pot ușura calea, o pot face mai confortabilă și vă vor duce la o linie finală câștigătoare. Aceasta este ceea ce BCAA AMINO POWDER 2: 1: 1 atinge pentru tine.


Informatii Nutritionale

Marimea unei doze: 3/4 linguri (13 g)

Numarul de doze dintr-un pachet: approx. 30

Suma intr-o doza%DV
BCAA Instant 2: 1: 16000 mg
L-leucină3000 mg
L-valina1500 mg
L-izoleucina1500 mg
Matrice Amino Performance3900 mg
Sistemul L-glutamina MATRIX2500 mg
L-tirozina700 mg
Sulfat de agmatină500 mg
Vitamina B62 mg
Gluconat de magneziu120 mg
Citrat de potasiu60 mg
Niacin (vitamina B3)20 mg
Valoarea zilnică nu este indicată
Alte ingrediente: gusturi naturale brevetate, agenți îndulcitori, arome, concentrat de fructe, gumă arabică, sucraloză, acesulfam-K

Dozare: Se amestecă o lingură (13 g) în 200-250 ml de apă rece. Utilizați această doză preparată cu 30 minute înainte, în timpul sau după antrenament. În timpul zilelor de odihnă, luati o doză în timpul zilei. Doza maximă zilnică este de 2 cupe.

AVERTISMENT: Nu depășiți doza zilnică recomandată. Numai ca un supliment. Potrivit pentru adulții sănătoși cu vârsta peste 18 ani. Potrivit pentru femeile însărcinate și care alăptează. A se păstra într-un loc uscat și întunecat. Păstrați de la copii și animale de companie.

Nume Recenzie

Produse similare

BCAA Amino Sample
BCAA Amino Sample Warrior Labs

BCAA-urile noastre sunt 100% solubile, cu un gust delicios și aromă

4,68 lei

BCAA Amino
BCAA Amino Warrior Labs

cresc puterea musculară și performanța generală a corpului

90 lei

BCAA Amino 3+1
BCAA Amino 3+1 Warrior Labs

regenerare

360 lei 270 lei

AMINO ENERGY
AMINO ENERGY Optimum Nutrition

Un produs complex de suport energetic.

76 lei