BCAA Amino

 • Brand: Warrior Labs
 • Rating:
 • Reviews: 3
 • Availability: In stock
 • Contents:

cresc puterea musculară și performanța generală a corpului

Price 18,99 € (88,27 RON)

BCAA AMINO POWDER 2:1:1

 

În cazul în care suplimentele nutritive sunt produse de oameni care au experiență, un fost sportiv, sau aceștia sunt sportivi activi, ei cunosc nevoile corpului uman și scopul lor principal este ca clienții să fie mulțumiți, aceasta este baza pentru că nu își permit să lanseze pe piață orice, doar pentru a face bani. Pentru unii un fapt nesemnificativ, pentru noi unul dintre cele mai importante lucruri, pe care am construit întreaga filozofie. Dacă vă cumpărați pantofi și acestea vă servesc fără a se deteriora ani de zile, este o mare presupunere că vă veți cumpăra cu siguranță aceeași mărcă de încălțăminte din nou. De ce este așa? În spatele tuturor lucrurilor stă încrederea, pentru că credeți că nu veți fi dezamăgit. Aceeași abordare poate fi folosită pentru orice.

Pentru BCAA AMINO POWDER 2: 1: 1 nu trebuie să căutați publicitate exagerată, ci fapte goale. Nu există lucruri simple în culturism. Dacă doriți să aveți mușchi mari, totul stă sau cade pe lucrurile de bază. Deci este la fel și cu BCAA de ce să căutăm drumuri noi când există unul și funcționează.

Ce sunt BCAA-urile și de ce sunt așa de importante?

BCAA (aminoacizi Branched-chain ), aminoacizi cu catenă ramificată, sunt următoarele trei aminoacizi:

 • valină,
 • leucină,
 • izoleucina.

Sunt de asemenea denumite proteinogenice BCAA-uri și se numără printre cei nouă aminoacizi esențiali. Din punctul nostru de vedere, aminoacizii menționați mai sus sunt cei mai importanți pe care ar trebui să puneți accent. Acestea sunt potrivite în momentul achiziționării mușchilor, și au o necesitate în momentele de reducere a grăsimii.

BCAA oferă mai multe funcții metabolice și fiziologice. Metabolic promovează sinteza proteinelor BCAA, din punct de vedere fiziologic, ei preiau sarcini importante în sistemul imunitar și în creier. Importanța acestor aminoacizi nu este doar opinia noastră. Există mai multe studii științifice despre semnificația lor care au confirmat faptul că:

 • cresc puterea musculară și performanța generală a corpului,
 • sunt puternic anabolizante,
 • Protejează mușchiul de catabolism în special în perioada de deficit caloric,
 • Înlătură apariția oboselii,
 • scurtează timpul necesar pentru regenerarea fibrelor musculare,
 • acționează anti-catabolic,
 • cresc sinteza proteinelor în timpul exercițiilor fizice,
 • mențin un sistem hormonal armonios.

 

BCAA și dieta

Dieta reprezintă pentru organismul atletului o stare de echilibrare la marginea catabolismului. Înseamnă că poate duce la distrugerea mușchilor. Cu cât dieta este mai dură cu atât este mai mare riscul de a pierde masă musculară. Masa musculară se pierde la nivel molecular, deoarece crește nivelul de descompunere a proteinelor (eliberarea proteinelor musculare ca și combustibil).

O egalitate de bază pentru creșterea masei musculare este:

Masă musculară= rata de sinteză a proteinelor - rata de descompunere a proteinelor

Este bine cunoscut faptul că BCAA și în special leucina stimulează sinteza proteinelor și o fac mult mai eficient decât consumul băuturii proteice înainte și după antrenament. BCAA crește de asemenea, sinteza mecanismului celular responsabil de realizarea proteosintezei și ceea ce e complet unic, este faptul că crește capacitatea celulară necesară pentru sinteza proteinelor.

BCAA, de asemenea, lucrează în avantajul dumneavoastră prin reducerea ratei de descompunere a proteinelor. Acest lucru îl realizează prin reducerea activității componentelor care afectează degradarea proteinelor și prin reducerea expresiei mai multor complecși implicați în descompunerea proteinelor (în acest caz, reduc cantitatea de ARNm produs de gena care codifică aceste componente).

BCAA, în plus față de funcția de protecție, are încă unele proprietăți extrem de utile. Una dintre acestea este faptul că poate crește intensitatea antrenamentului dumneavoastră, acționând asupra funcțiilor creierului.

BCAA AMINO POWDER 2: 1: 1 și câteva bonusuri suplimentare!

Raportul BCAA 2: 1: 1 nu este deloc o coincidență. Ați văzut cu siguranță în ultimii ani diferite produse de la diferiți producători cu raporul 4: 1: 1, 8: 1: 1, chiar și 20: 1: 1. Te uiți cu plăcere și pare credibil, dar numai pentru cei ignoranți. Este adevărat că dintre cele trei BCAA - valină, leucină și izoleucină, leucina este cea mai importantă. Studiile recente privind BCAA au confirmat fără echivoc faptul că raportul 2: 1: 1 este cel mai eficient! Nimic mai mult, nimic mai puțin, totul este despre lucruri simple și de bază.

Ce altceva În afară de BCAA, mai puteți găsi în produsul BCAA AMINO POWER 2:1:1?

BCAA AMINO POWDER 2: 1: 1 este un produs complex creat cu atenție din substanțe verificate, de cea mai bună calitate, amestecate în așa fel încât, între ele să acționeze sinergic. Să le prezentăm:

Glutamina MATRIX - un amestec format din cele mai fine forme de L-glutamina. Glutamina este un aminoacid care este prezent în mușchi în cea mai mare cantitate. Este esențială pentru procesele de regenerare din organism și în mușchi are un efect anticatabolic. La glutamină, trebuie menționat faptul că afectează în mod semnificativ funcția sistemului imunitar, care este în mod special potrivită în momentele de pregătire a sportivilor, atunci când apărarea organismului este redusă.

L-tirozină - este un aminoacid neesențial care este un ajutor ideal pentru sportivi. Promovează calitatea performanțelor sportive, accelerează procesul de regenerare și ajută la împiedicarea supraantrenării. De asemenea, ajută la reducerea și arderea grăsimii corporale.

Sulfat de Agmatine - acest ingredient este cu adevărat un miracol deoarece oferă o serie de proprietăți benefice, inclusiv ameliorarea durerii musculare, producția de oxid nitric și stimularea activității hormonale. Sulfat de Agmatine este un neurotransmițător derivat din L-arginină, un supliment care are un impact pozitiv asupra creșterii nivelului de oxid nitric, ceea ce duce la un flux mare de sânge în mușchi. De asemenea, nu trebuie să uităm de efectul său asupra secreției hormonului de creștere.

 

Agmatine Sulfate vă va ajuta să vă antrenați mai intens decât ați reușit până acum. Prin creșterea nivelului de oxid nitric se stabilizează zahărul din sânge, întârziind astfel apariția oboselii în timpul exercițiilor fizice. Agmatina este singura moleculă cunoscută cu capacitatea de a induce antienzime. Datorită acestui lucru ea susține creșterea și homeostazia celulară și crește în mod evident numărul de celule pe unitate de suprafață cu până la câteva procente (10-17). Agmatine susține, de asemenea, pozitiv nivelul unuia dintre cei mai importanți hormoni din organism și anume hormonul de creștere și crește forța musculară cu până la 25-60%. Este o substanță care acționează ca antiinflamator și suprimă durerea (acută și cronică). Acționează pozitiv asupra sistemului nervos, calmează și suprimă nervozitatea.

BCAA AMINO POWDER 2: 1: 1 este făcut pentru cei mai exigenți!

Pe lângă cele 6 ingrediente esențiale, BCAA AMINO POWDER 2: 1: 1 conține de asemenea un amestec de vitamine și minerale (vitamina B6, vitamina B3, potasiu, magneziu) care acționează împreună sinergic și mărește astfel efectele substanțelor individuale din produs.

Și acum un alt bonus! Cine poate spune cu privire la produsele sale că nu conțin nici un gram de zahăr (acestea sunt cele mai potrivite pentru culturiștii competitivi, pentru cei care practică fitness pe o dietă severă); materiile prime folosite în produs sunt potrivite pentru vegani și vegetarieni, nu conțin gluten sau lactoză, fără coloranți artificiali și emulsifianți (e-uri). BCAA-urile noastre sunt 100% solubile, cu un gust delicios și aromă.

Acestea sunt produsele noastre!

Noi nu forțăm pe nimeni, nu încercăm să convingem pe nimeni, vrem să înțelegeți că rețeta produselor noastre este rezultatul multor ani de experiență și în special pe baza de nevoie a sportivilor. Nu uităm faptul că o cale mai ușoară nu există. Cu toate acestea, există produse care vă pot face mai ușor acest drum, a ameliora și pentru a vă aduce la obiectivul dorit. Un astfel de produs este BCCA AMINO POWER 2:1:1.

 

Informații nutritive
Dimensiunea unei doze: 3/4 măsură (13 g)Numărul de doze în pachet: aproape 30
Valoarea unei doze%DV
BCAA Instant 2:1:16000 mg
L-leucină3000 mg
L-valină1500 mg
L-izoleucină1500 mg
Amino Performance matrix3900 mg
L-glutamine system MATRIX2500 mg
L-tirozină700 mg
Sulfat de Agmatine.500 mg
Vitamina B62 mg
Gluconat de magneziu120 mg
Citrat de potasiu60 mg
Niacină (Vitamina B3)20 mg
Valoarea zilnică nu a fost stabilită
Substanțe inactive: arome naturale brevetate, îndulcitori, arome, concentrat de fructe, gumă arabă, sucraloză, acesulfam

Dozaj :

3/4 măsuri (13 g) amestecați în 200-250 ml de apă rece. Puteți lua doza astfel preparată cu 30 de minute înainte de antrenament, în timpul sau după terminarea acestuia. În timpul zilelor libere fără antrenament, luați o doză în timpul zilei. Doza maximă zilnică este de două măsuri.

Avertisment: Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentul nutrițional nu înlocuiește o dietă variată. Nu se recomandă persoanelor cu vârsta sub 18 ani, femeilor însărcinate și cele care alăptează. A se păstra într-un loc uscat și întunecos. Nu lăsați la îndemâna copiilor și a animalelor domestice. Producătorul se distanțează de responsabilitatea consecințelor datorate dozării necorespunzătoare, utilizării în timpul oricărei stări de sănătate înrăutăţite, combinații cu alcool, medicamente sau substanțe narcotice.

 • adsf
  Sweet cherry is the best tasting flavor! Excellent recovery time.
 • adsf
  Happy enough, delivered on time...almost no soreness and more energy while drinking this
 • Mazvydas
  Great stuff really works, delivered fast!

Similar products

BCAA Amino Sample
BCAA Amino Sample Warrior Labs

BCAA-urile noastre sunt 100% solubile, cu un gust delicios și aromă

0,99 € (4,60 RON)

Amino Essence
Amino Essence Warrior Labs

construirea musculaturii

19,99 € (92,92 RON)

BCAA Amino
BCAA Amino Warrior Labs

cresc puterea musculară și performanța generală a corpului

18,99 € (88,27 RON)

BCAA Amino 3+1
BCAA Amino 3+1 Warrior Labs

regenerare

56,99 € (264,89 RON)