Animal Flex

  • Brand: Universal
  • Evaluare:
  • Comentarii: 1
  • Disponibilitate: In stoc
  • Cuprins: 44 sacks

Creat pentru a proteja articulațiile și legăturile

Pret 132,00 RON

ANIMAL FLEX a fost creat în același timp cu partenerul său ANIMAL PAK. Împreună formează un pachet de instruire care are totul. Acestea au fost create din nevoile și dorințele reale ale culturarilor profesioniști. Cuvântul ANIMAL reprezintă încrederea, integritatea și o abordare unică a problemei creșterii musculare.

ANIMAL FLEX este un compus unic conceput pentru sănătatea articulațiilor realizate cu cele mai puternice și mai sigure ingrediente. Având mușchii mari este atractiv fără îndoială, dar nu uitați articulațiile, tendoanele și oasele. Dacă acestea vor rămâne sănătoase, nu veți avea limite în timpul hipertrofiei musculare. După cum se spune, suntem la fel de puternici ca cea mai slabă legătură. Dacă articulațiile dvs. sunt cele mai slabe legături, atunci creșteți riscul rănirii și rămâneți "în afara jocului".

Utilizatorii care au avut mari probleme cu agilitatea lor de mișcare au declarat o îmbunătățire semnificativă. Chiar și în cazurile în care terapia cu medicamente a eșuat.

Avantajele utilizării produsului ANIMAL FLEX:

· Suport complex al agilității mișcării

· Fabricat din ingrediente fiabile

· Este suficientă o doză pe zi

· Ajutor eficient chiar și în cazuri extreme

Dozare:

Luați un pachet de ANIMAL FLEX cu alimentele pe parcursul zilei. Nu contează ce masă este. Luați un pachet în timpul zilelor de antrenament și odihnă. Asigurați-vă că beți suficientă apă. Nu este nevoie să cicluți acest produs.

  • Randy Wilfong
    Great for joints!

Produse similare

Animal Flex
Animal Flex Universal

Creat pentru a proteja articulațiile și legăturile

132,00 RON

Flex Fit
Flex Fit FitMax

Complex joint nutrition

65,99 RON

Joint Defender 296g
Joint Defender 296g 5%

Suport pentru articulații, tendoane și oase

159,00 RON

Cissus Joint Relief
Cissus Joint Relief FitMax

Healthy bones and joints

94,99 RON