• 5% reducere pentru clienții înregistrați !!!
  •  

Amino Essence

  • Brand: Warrior Labs
  • Evaluare:
  • Comentarii: 0
  • Disponibilitate: In stoc
  • Cuprins: 400 g

construirea musculaturii

Pret 95 lei

Veți avea nevoie de materiale de construcție de calitate, dacă doriți să construiți o casă. Același lucru se întâmplă și cu construirea de mușchi Veți avea nevoie de proteine pentru a atinge figura visurilor tale. Nu ne referim doar la consumul de carne, ouă și branza, ci și suplimente care sunt capabile să anunțe stadiul catabolismului după o sesiune de antrenament dificil și să evite procesele anabolice în organism. Aminoacizii reprezintă unitățile de bază care sunt de neînlocuit și inevitabile într-o dietă pentru sportivi.

Ce sunt aminoacizii și de ce sunt așa de importanti?

Proteinele creează 20% din corpul uman, joacă un rol-cheie în aproape toate procesele biologice și aminoacizii sunt părți individuale ale proteinelor. Este suficient pentru început?

Partea cea mai mare a celulelor, mușchilor și țesuturilor noastre este creată de aminoacizi, ceea ce înseamnă că ei gestionează multe funcții corporale importante (dau structură celulelor). Ei joacă un rol cheie în transportul și depozitarea substanțelor nutritive. Aminoacizii au un efect pozitiv asupra funcției organelor, glandelor, tendoanelor și arterelor. În afară de aceasta, ei sunt esențiali pentru vindecarea rănilor și pentru repararea țesuturilor, în principal a mușchilor. De asemenea, ei iau parte la eliminarea sedimentelor de deșeuri care sunt create în legătură cu metabolismul.

Semnificația aminoacizilor pentru sănătatea generală a oamenilor a fost subliniată în ultimii ani. Din păcate, astăzi, oamenii sunt expuși la mai mulți factori care afectează negativ sănătatea lor (combustibili fosili, utilizarea intensivă a îngrășămintelor în agricultură, hormoni folosiți pentru hrana animalelor). Aceste negative inhibă corpul să folosească pe deplin ceea ce consumă. Amino-acizii ajută la completarea a ceea ce lipsește corpului și îi sprijină starea și vitalitatea.

Dacă nu există aminoacizi insuficienți în dietă?

În cazul insuficienței de aminoacizi, corpul este obligat să-și descompună țesutul muscular, pentru a regenera mușchii deteriorați în timpul antrenamentului. Rezultatul va fi scăderea mușchiului (atrofie). Corpul care are o cantitate mai mare de mușchi are un consum crescut de energie, precum și o nevoie mai mare de aminoacizi. Nu uitați acest fapt!

Diviziunea aminoacizilor

Organismul uman nu poate sintetiza toți aminoacizii. Unii trebuie să fie acceptați din dietă ca precursori. Aminoacizii care au o catenă ramificată, cerc aromatic sau heterociclu (valină, leucină, izoleucină, metionină, treonină, fenilalanină, triptofan, lizină, histidină) trebuie să fie acceptați din dietă, deoarece nu le poate genera singură. Acești aminoacizi sunt numiți aminoacizi esențiali.

Cealaltă divizie nu ne privește deocamdată, deoarece conținutul produsului AMINO Essence se bazează exclusiv pe aminoacizi esențiali, cel mai important lucru pentru organism. Mulți producători aleg o cale complet diferită. Ei ascund produsele obișnuite în spatele campaniilor lor medii. Este aceeasi situatie ca si cum un dealer auto vroia sa te ademeneasca sa cumperi o masina cu un paintjob perfect, dar cu probleme cu motorul. Vindem numai cel mai important motor, pentru că știm că vrei și merită cel mai bine.

Amino-acizii și creșterea mușchilor

Aminoacizii sunt cea mai importantă componentă pentru construirea musculaturii. BCAA și aminoacizii esențiali sunt vitale în acest proces.

BCAA (aminoacizi cu lanț ramificat) - valina, leucina, izoleucina sunt aminoacizii cei mai importanți pentru toți sportivii, culturistii sau oamenii activi. Suplimentarea lor este inevitabilă pentru perioadele de reducere a greutății, când dieta este redusă caloric. BCAA protejează direct masele musculare înainte de efectele distructive ale unei diete. Ultimele studiile științifice au demonstrat că raportul cel mai eficient al BCAA este 2: 1: 1 (leucină: valină: izoleucină).

Aminoacizi esențiali

L-histidina - insuficiența acestui aminoacid poate apărea atunci când aveți o dietă dezechilibrată și vă aflați sub o mulțime de stres. Cantitatea sa redusă poate duce la tulburări de creștere sau la crearea artritei reumatice. L-histidina are o mulțime de funcții vitale pentru organism - participă la sinteza hemoglobinei, corecția țesutului și susține sistemul imunitar. Una dintre cele mai importante caracteristici ale histidinei este că se poate schimba pe diferite substanțe, inclusiv histamină, glutamină și hemoglobină. În afară de aceasta, participă la reacții metabolice și, prin urmare, asigură indirect transportul de oxigen către toate organele și țesuturile.

N-acetil L-cisteina - este un amino-acid proteic care ajuta la crearea de proteine. L-cisteina susține sinteza glutationului antioxidant ridicat și poate fi stocată și în această formă chimică. Acesta joacă un rol important în procesul de detoxifiere și protecția finală a țesuturilor și a organelor. Conform studiilor recente, aceasta ajută la încetinirea procesului natural de îmbătrânire, ajută la prevenirea demenței și a sclerozei diseminate.

L-treonina - este importantă pentru reglarea echilibrului proteic în organism. Acest aminoacid este un precursor al serinei și glicinei, care sunt, de asemenea, aminoacizi importanți pentru a produce masa musculară. L-treonina susține funcțiile digestive, sistemul imunitar, funcțiile hepatice și cardiovasculare, precum și sistemul nervos.

L-triptofan - lipsa acestui aminoacid esențial poate duce la modificări ale dispoziției neregulate și ocazional la depresie, deoarece L-triptofanul exercită funcții importante în sistemul nervos. L-triptofanul scade apetitul alimentar și scade anxietatea.

L-tirozină - acest aminoacid este strâns legat de funcțiile sistemului nervos, metabolismul și reglementarea dispoziției. Tirozina este inevitabilă pentru crearea de substanțe chimice din creier care ajută la reglarea sensibilității la durere și apetitul alimentar. L-tirozina ajută la reacția adecvată la stres. Tirozina este, de asemenea, importantă pentru funcționarea corectă a glandei tiroide, a rinichilor și a hipofizei.

L-lizina - joacă un rol foarte important în sistemul imunitar. Ajută la dezvoltarea anticorpilor și are atribute antivirus importante. Studiile au arătat că acest aminoacid este în principal prosper pentru protecția împotriva virusului herpes. S-a arătat că lizina scade apariția anxietății și contribuie la crearea colagenului și a masei musculare.

L-metionina - principalele funcții ale L-metioninei sunt construirea diferitelor molecule de proteine ​​și sinteza aminoacidului L-cisteinei. În plus, L-metionina are proprietăți antioxidante, care ajută la protejarea organismului împotriva substanțelor toxice și a radicalilor liberi. Reacționează cu substanțe deteriorate, prevenind astfel deteriorarea altor substanțe și celule. Capacitatea de a exclude substanțele prin urină este afectată de cantitatea de L-metionină din organism și insuficiența acesteia poate duce la probleme în acest domeniu.

L-fenilalanina - este clasificată ca un aminoacid neesențial și ajută la producerea de neurotransmițători sau norepinefrină (noradrenalină), dopamină și epinefrină (adrenalină).

AMINO Essence

Este un produs realizat din aceste trei categorii de substanțe:

1 BCAA (leucină, valină, izoleucină într-un raport clinic dovedit 2: 1: 1)

2 amestec Amino Matrix (8 aminoacizi esențiali care sunt inevitabili pentru sănătatea dumneavoastră, creșterea musculară și confortul general)

3 coș de absorbție Amino & Nutrient (un ingredient de malat de citrulină, arginină, R-ALA, D-Pinitol, picolinat de crom, vitamina B3 și B6, magneziu și potasiu).

Acest lucru înseamnă că acest produs nu este fabricat exclusiv din aminoacizi. Veți găsi BCAA, EAA (aminoacizi esențiali), precum și substanțe care vă vor ajuta să vă măriți performanța în sala de gimnastică și, cu toate acestea, mușchii dvs. vor fi pompați să explodeze (citrulina malat, arginină). Cu siguranță veți aprecia efectul de antioxidare datorită componentei R-ALA.

Amino Essence este un produs complex de aminoacizi de cea mai înaltă calitate. Aminoacizii individuali din acest produs nu se împart, dar după aplicare se duc direct în sânge, unde declanșează procese anabolice.

Încercați senzația de mușchi plini și efectul de pompare câteva ore după antrenament. Amino Essence este produsul cel mai complex pe care îl puteți avea datorită conținutului său. Sinergia dintre BCAA, ECA, malt de citrullină, arginină, R-ALA, vitamine și minerale îi determină pe cea mai înaltă clasă din categoria sa. Răsplatiti-va mușchii după un antrenament greu cu cele mai bune! Amino Essence reprezintă un produs al noii generații. Noi garantăm că nu veți găsi unul similar. În afară de o compoziție pompată, vei câștiga un alt avantaj. Amino Essence este fabricat din substanțe pur naturale fără a folosi aditivi alimentari (e-substanțe). Este potrivit pentru persoanele alergice la lactoză, la celiacii, la vegani și la vegetarieni. Conține 0% calorii! Prin urmare, este un candidat potrivit pentru postul de ajutor alimentar ideal, sau mai degrabă pre-concurs de pregătire. AMINO Essence se poate prepara foarte ușor datorită dizolvării sale perfecte. Băutura preparată este delicioasă, fără elemente artificiale.

Amino-acizii sunt cele mai importante elemente necesare creșterii mușchiului. Alegeți cele mai bune dintre cele mai bune care vă interesează! Dă-i mușchilor ce e mai bun și vei vedea cum te răsplătesc. Încercați AMINO Essence astăzi!

Informatii Nutritionale

Marimea unei doze: 3/4 scoop (13 g)

Numarul de doze dintr-un pachet: approx. 30

Cantități într-o doză%DV
BCAA Instant 2: 1: 14000 mg
L-leucină2000 mg
L-valina1000 mg
L-izoleucina1000 mg
Amestec Amino Matrix5000 mg
L-histidină HCL500 mg
N-acetil L-cisteină250 mg
L-treonină750 mg
L-triptofan250 mg
L-tirozină750 mg
L-lizină1500 mg
L-metionină500 mg
L-fenilalanină500 mg
Amino & Nutrient stack de absorbție2900 mg
L-citrulină malat1300 mg
L-arginina alfa-ketoglutarat 2: 1800 mg
Acid alfa-lipoic R-ALA300 mg
D-pinitol160 mg
Crom picolinat70 mg
Niacin (Vitamina B3)18 mg
Vitamina B62 mg
Gluconat de magneziu100 mg
Citrat de potasiu70 mg
Suma zilnica nu este indicata
Alte substanțe: gusturi naturale brevetate, îndulcitori, arome, concentrat de fructe, cauciuc arabic, sucraloză, acesulfam-K

Dozare:

Se amestecă o lingură (13 g) cu 200-250 ml apă rece. Utilizați această doză pregătită cu 30 minute înainte de antrenament, în timpul sau după antrenament. În timpul zilelor de odihnă, luați o doză pe parcursul zilei. Doza maximă zilnică este de 2 cupe.

Atenție: Nu depășiți doza zilnică. Serveste ca supliment, nu pentru a inlocui o dieta echilibrata. Nu este potrivit pentru persoanele sub 18 ani, pentru femeile însărcinate și care alăptează. A se păstra într-un loc uscat și întunecat. Păstrați departe de copii și animale de companie.

Nume Recenzie

Produse similare

BCAA Amino Sample
BCAA Amino Sample Warrior Labs

BCAA-urile noastre sunt 100% solubile, cu un gust delicios și aromă

4,68 lei

MusclePharm Re-Con
MusclePharm Re-Con MusclePharm

Regenerarea post-antrenament de înaltă calitate într-o singură doză!

123 lei 109 lei

L-Glutamine 4000
L-Glutamine 4000 FitMax

Glutamina cu vitamina B6!

62 lei 44 lei

Base Arginine
Base Arginine FitMax

Arginină în tablete

43 lei 31 lei