Amino Essence

 • Brand: Warrior Labs
 • Rating:
 • Reviews: 1
 • Availability: In stock
 • Contents:

construirea musculaturii

Price 19,99 € (92,92 RON)

Dacă vreți să construiți o casă, fără materiale de construcție de calitate nu veți reuși. La fel e și în cazul mușchilor. Ca să poți ajunge la caracterul de vis, fără proteine nu poți reuși. Nu vorbim acum doar despre consumul unei cantități mai mari de carne, ouă și brânză, ci vorbim și despre suplimentele nutritive, care sunt capabile să oprească starea catabolismului după un antrenament greu și să inducă procesele anabolice în organism. Este vorba despre aminoacizi, unitățile de bază care sunt indispensabile și obligatorii în nutriția sportivilor.

 

Ce sunt aminoacizii și de ce sunt atât de importanți?

Proteinele formează 20% din corpul uman, joacă un rol-cheie în aproape toate procesele biologice, iar aminoacizii sunt fragmente ale proteinelor individuale, este suficient la început acest argument?

O mare parte din celulele noastre, mușchii și țesuturile sunt alcătuite din aminoacizi, ceea ce înseamnă că aceștia îndeplinesc multe funcții importante ale corpului (ele dau celulelor o structură). Ele joacă un rol-cheie în transportul și depozitarea substanțelor nutritive. Aminoacizii au un efect asupra funcțiilor, organelor, a glandelor, tendoanelor și arterelor. În plus, acestea sunt necesare pentru vindec4rea rănilor și repararea țesuturilor, în special a mușchilor. De asemenea, aceștia participă la eliminarea depozitelor de deșeuri rezultate din metabolism.

Importanța aminoacizilor pentru sănătatea generală a oamenilor a început să fie evidențiată doar în ultimii ani. Din păcate în prezent, oamenii sunt expuși la o serie de factori care afectează negativ sănătatea lor (combustibili fosili, utilizarea intensivă a îngrășămintelor în agricultură, hormoni utilizați în hrana animalelor). Acești factori negativi sunt cei care nu permit organismului să folosească deplin ceea ce consumăm. Aminoacizii ajută la înlocuirea a ceea ce lipsește în organism, îi susțin bunăstarea și vitalitatea.

Ce se întâmplă dacă aminoacizii din dieta sunt puțini?

În cazul dozelor insuficiente de aminoacizi, corpul este obligat să-și descompună țesutul muscular pentru a repara mușchii afectați datorită antrenamentului. Rezultatul va fi pierderea masei musculare (atrofie). Un organism cu mai mulți mușchi are consumul de energie crescut, precum și o nevoie mai mare de aminoacizi. Nu uitați acest lucru!

Împărțirea aminoacizilor

Corpul uman este incapabil să sintetizeze toți aminoacizii. Unii aminoacizi trebuie să provină din alimente ca precursori. Aminoacizii care au în moleculă o catenă ramificată, inel aromatic sau heterociclu (valină, leucină, izoleucină, m3thionin, treonină, fenilalanină, triptofan, lizină, histidină) trebuie luați exclusiv din alimente deoarece organismul nu poate să le producă singur. Acești aminoacizi sunt numiți aminoacizi esențiali.

Alte clasificări nu ne vor interesa în acest moment, deoarece compoziția produsului AMINO Essence se bazează exclusiv pe aminoacizi esențiali, pe acelea care sunt cele mai importante pentru organism. Mulți producători merg pe un alt drum. În spatele campaniei de marketing ascund o duzină de produse. Este ca și cum vânzătorul de mașini ar vrea să vă ademenească pentru o mașină frumoasă, cu un finisaj perfect, dar cu motorul stricat. Noi vindem doar „motorul“ care e cel mai important pentru că știm că vă doriți și meritați doar ce e mai bun.

 

Aminoacizii și creșterea mușchilor

Aminoacizii sunt cele mai importante componente pentru creșterea mușchilor. O importanță deosebită o au BCAA și aminoacizii esențiali.

BCAA (aminoacizi cu catenă ramificată) - valina, leucina, izoleucina sunt aminoacizii cei mai importanți pentru toți atleții, culturiștii sau alte persoane active. Suplimentarea acestora este o necesitate, în special în perioadele de reducere a greutății, când dieta este redusă caloric. BCAA protejează direct masa musculară de efectele distructive ale dietei. Cercetările științifice au confirmat recent faptul că raportul BCAA cel mai eficient este de 2: 1: 1 (leucină: valină: izoleucină).

Aminoacizi esențiali

L-histidină - lipsa acestui aminoacid provine dintr-o dietă neechilibrată și de la stres ridicat. Cantitatea redusă poate duce la tulburări de creștere sau la poliartrită reumatoidă. L-histidina are multe funcții vitale în organism - participă la sinteza hemoglobinei, repară țesuturile și de asemenea consolidează sistemul imunitar. Una dintre cele mai importante caracteristici ale histidinei este că poate fi transformată în diferite substanțe, inclusiv în histamină, glutamat și hemoglobină. În plus, participă la diferite reacții metabolice și prin urmare, furnizează indirect oxigen tuturor organelor și țesuturilor.

N-acetil L-cisteina - este un aminoacid proteinogen care contribuie la formarea proteinelor. L-cisteina sprijină sinteza glutationului antioxidant și poate fi de asemenea depozitată în această formă chimică. Acesta joacă un rol important în detoxifierea și protecția a mai multor țesuturi și organe. Studiile recente de cercetare arată ca acesta încetinește procesul natural de îmbătrânire, ajută la prevenirea demenței și a sclerozei multiple.

L-treonina - este importantă pentru reglarea echilibrului proteic în organism. Acest aminoacid este un predecesor al serinei și glicinei. Aceștia sunt alți doi aminoacizi necesari pentru a produce țesutul muscular. L-treonina promovează funcțiile digestive, sistemul imunitar, funcția hepatică și cardiovasculară și sistemul nervos central.

L-Triptofan - lipsa acestui aminoacid esențial poate duce la modificări neregulate ale dispoziției și ocazional la depresie, deoarece L-triptofanul exercită funcții importante în sistemul nervos. L-triptofanul reduce apetitul și reduce anxietatea.

L-tirozină - Acest aminoacid este strâns legat de funcția sistemului nervos, metabolismului și de reglarea dispoziției. Tirozina este esențială pentru producerea de substanțe chimice din creier care ajută la reglarea sensibilității la durere și apetit. L-tirozina ajută organismul să răspundă corespunzător la stres. Tirozina este de asemenea necesară pentru funcționarea sănătoasă a glandei tiroidei, glandelor suprarenale și glandei hipofizare.

L-lizina - joacă un rol extrem de important în sistemul imunitar. Participă la dezvoltarea anticorpilor și are proprietăți antivirale importante. Studiile arată că acest aminoacid este deosebit de benefic pentru protecția împotriva virusului herpesului. A fost dovedit faptul că lizina reduce anxietatea și ajută la formarea colagenului și a țesutului muscular.

L-m3thionina - principalele funcții ale L-m3thioninei includ construirea diferitelor molecule de proteine și de sinteza aminoacizilor L-cisteină. În plus, L-m3thionina are proprietăți antioxidante și prin urmare, poate proteja organismul împotriva substanțelor toxice și a radicalilor liberi. Reacționează cu substanțe dăunătoare pentru a preveni distrugerea altor substanțe sau celule. Capacitatea organismului de a realiza excreția urinară este influențată de cantitatea de L-m3thionin din organism și deficiența poate duce la probleme în acest domeniu.

L-fenilalanina - este clasificată ca un aminoacid neesențial și este implicată în producerea de neurotransmițători norepinefrini (noradrenalină), dopamină și epinefrină (arenalină).

 

AMINO Essence

Este un produs compus din trei grupe de substanțe:

 1. BCAA (leucină, valină, izoleucină în 2: 1: 1 în raportul clinic validat)
 2. Amestecul de Amino Matrix (8 aminoacizi esențiali, care sunt esențiali pentru sănătatea dumneavoastră, creșterea mușchilor și pentru bunăstarea generală);
 3. Amino & Nutrient stiva de absorbție (componenta formată din malat de citrulină, arginină, R-ALA, D-Pinitol, crom picolinat, vitamina B3 și B6, magneziu și potasiu).

Acest lucru înseamnă că acest produs nu este pur aminoacid. Veți găsi în el BCAA, EAA (Essential Amino Acids), dar și substanțe care vă vor ajuta să vă măriți performanța corpului în sala de sport și în plus, mușchii dumneavoastră vor fi pompați aproape să se spargă (citrulină malat, arginină). Veți aprecia și efectul antioxidant datorită componentei R-ALA.

Amino Essence este un produs complex aminoacid de cea mai bună calitate. Aminoacizii individuali din acest produs nu sunt supuși clivajului, ci după aplicare sunt îndrumați imediat în sânge, unde declanșează procesele anabolice.

Experimentați senzația de plinătate a mușchilor și pompare chiar și câteva ore după antrenament. Amino Essence, datorită compoziției sale este produsul cel mai complex pe care îl puteți avea. Sinergia dintre BCAA, ECA, citrulina malat, arginină, R-ALA, vitamine și minerale determină vârful absolut din categoria sa. Răsplătiți-vă mușchii dvs. după un antrenament greu cu ce e mai bun.

Amino Essence reprezintă un produs de noua generație. Vă garantăm că unul similar cu acesta îl veți căuta degeaba. În plus față de compoziția pompoasă, veți obține un alt avantaj.

Amino Essence este produs din substanțe naturale pure fără utilizarea aditivilor alimentari (a e-urilor). Este potrivit pentru persoanele alergice la lactoză, celiac, vegani și vegetarieni. Conține 0% calorii! Prin urmare, el este un adept la ținerea postului, un ideal ajutor la urmarea unei diete, respectiv pentru pregătirea concursului. AMINO Essence este foarte ușor de pregătit datorită solubilității sale perfecte. Băutura preparată are o aromă delicioasă, fără elemente artificiale de interferență.

Aminoacizii sunt cele mai importante particule fără de care nu s-ar putea obține o creștere musculară. Alegeți ce este mai bun dintre cele mai bune fără a fi furați! Dați mușchilor dvs. ce este mai bun și veți vedea că vă vor fi recunoscători. Încearcă AMINO Essence astăzi!

 

 

 

Informații nutriționale:
Dimensiunea unei doze: 3/4 măsuri (13 g)Numărul de doze în pachet: aproape 30
Valoarea unei doze:%DV
BCAA Instant 2:1:14000 mg
L-leucină2000 mg
L-Valină1000 mg
L-Izoleucină1000 mg
Amestec de Amino Matrix5000 mg
L-histidină HCL500 mg
N-acetil L-cisteină250 mg
L-treonină750 mg
L-triptofan250 mg
L-tirozină750 mg
L-lizină1500 mg
L-m3thionin500 mg
L-fenilalanină500 mg
Amino & Nutrient stivă de absorbție2900 mg
L-Citrulină Malat1300 mg
L-arginină alfa-ketoglutarat 2:1800 mg
Acid alfa-lipoicR-ALA300 mg
D-pinitol160 mg
Picolinat de crom70 mg
Niacină ( (Vit. B3)18 mg
Vitamina B62 mg
Gluconat de magneziu100 mg
Citrat de potasiu70 mg
valoarea zilnică nu a fost stabilită
Ingrediente inactive: arome naturale brevetate, îndulcitori, arome, concentrat de fructe, gumă arabă, sucraloză, acesulfam-K

Dozaj:

3/4 măsuri (13 g) amestecați în 200 - 250 ml de apă rece. Doza astfel pregătită o puteți lua cu 30 minute înainte de antrenament, în timpul sau după antrenament. În timpul zilelor libere fără antrenament, luați o doză în timpul zilei. Doza zilnică maximă este de 2 măsuri.

Avertisment: Nu depășiți doza zilnic recomandată. Suplimentul nutrițional nu servește ca un substitut pentru o dietă variată. Nu este recomandat persoanelor cu vârsta sub 18 ani, pentru femeile însărcinate și care alăptează. A se păstra într-un loc uscat și întunecos. Nu lăsați la îndemâna copiilor și a animalelor domestice. Producătorul se distanțează de responsabilitatea consecințelor datorate dozării necorespunzătoare, utilizării în timpul oricărei stări de sănătate înrăutăţite, combinații cu alcool, medicamente sau substanțe narcotice.

În lumea suplimentelor nutritive, deși astăzi este plină piața de produse eficiente inovatoare și garantate, putem găsi tulpini care chiar și după ani de aflux de noutăți, nu pierd în suplimentele sportive din importanța și semnificația lor. Unul dintre aceștia sunt și aminoacizii cu catenă ramificată, care poate cunoașteți mai bine sub abrevierea BCAA. Cu toate acestea, BCAA nu sunt BCAA.

 • adsf
   I hate the fake tasting drinks like flavored water, propel and all that so this was a nice surprise.

Similar products

AminoX
AminoX BSN

Aminoacizi pentru regenerarea masei musculare

12,99 € (60,38 RON)

BCAA Amino Sample
BCAA Amino Sample Warrior Labs

BCAA-urile noastre sunt 100% solubile, cu un gust delicios și aromă

0,99 € (4,60 RON)

BCAA 2:1:1 - Vitamin Complex
BCAA 2:1:1 - Vitamin Complex Warrior Labs

18,99 € (88,27 RON)

Pachetul de mostre Warrior
Pachetul de mostre Warrior Warrior Labs

Încercați pachetul de suplimente de laboratoarele Warrior

4,99 € (23,19 RON)