Întrebări și răspunsuri frecventePresupunând că aveți 21 de ani (în cazuri excepționale, mai puțin), urmați recomandările de mai jos. Majoritatea proormonilor au un timp de înjumătățire de 6-8 ore, de aceea este recomandat să-l iei suficient timp înainte de antrenamentul la putere. Conform feedback-ului clienților noștri, este recomandabil să luați o singură porție în două doze pe parcursul zilei. Prima dimineața, a doua șase ore mai târziu.

Nu vă recomandăm să luați prohormoni cu mai puțin de 6 ore înainte de somn. Aceasta se poate manifesta prin creșterea activității și agravarea somnului și adâncimea somnului.

Nu, vă recomandăm să faceți o pauză pentru încă 30 de zile pentru a lăsa corpul să își revină complet și să-și restabilească complet echilibrul hormonal.

În timpul ciclului, urmați aceste orientări:

  • Evitați consumul de alcool
  • Respectați un regim de băut suficient
  • Crește aportul caloric de calitate
  • Consumați cel puțin 2-5 g de proteine ​​pe kilogram din greutatea dvs.
  • Dormi cel puțin 8 ore pe zi
  • Antreneze din greu
  • Mănâncă suplimente pentru susținerea ficatului
  • Nu uitați de PCT

Da. Vă recomandăm să consumați multivitamine, ulei de pește, creatină, gainuri și proteine.

În acest caz, vă recomandăm săriți doza pentru zilele necesare pentru vindecarea bolii. Este mai bine să pierzi trei zile decât să riști inutil o întrerupere mult mai lungă. Trebuie menționat că prohormonii funcționează în combinație cu antrenamentul de calitate, dieta și regenerarea. Dacă corpul tău combate boala, nu este capabil să coopereze 100%.

Din păcate, nu există o detectare precisă a prohormonilor individuali. În literatura de specialitate întâlnim cel mai des 24 - 310 ore de la ultimul consum al produsului.

Dacă înseamnă că testele angajatorului dvs. pentru a detecta substanțe toxice în corpul dvs., puteți fi calm, prohormonii nu vor fi detectați prin acest test. Sunt necesare teste de cercetare mai scumpe pentru detectarea acestor substanțe. Dacă sunteți un sport organizat într-o federație sportivă, trebuie remarcat faptul că transformând prohormonii în hormoni reali, acest fenomen se va reflecta asupra pozitivității testului de dopaj. Î: Care este durata de valabilitate a ambalajelor cu prohormone? A: Durata medie de viață a unui pachet este de 2-3 ani. Vă rugăm să păstrați suplimentele la rece și la întuneric. Protejați-vă de umiditate.

Într-adevăr, o pregătire de calitate vă va ajuta. Rețineți că exercițiile fizice oferă organismului stimulente pentru creștere, cu cât există mai multe, cu atât mai bine va răspunde organismul la ele. Iată câteva exemple de instruire aici.

Vă recomandăm să creșteți aportul caloric cu ajutorul unor macronutrienți de înaltă calitate. Mănâncă 6-7 mese pe zi, consumate la fiecare 2-3 ore. Vă recomandăm următorul raport de ingrediente dietetice: proteine ​​30% - carbohidrați 60% - grăsimi 10%.

Un factor important este consumul de proteine ​​de calitate (2,5 g la 1 kg / BW), deoarece majoritatea proormonilor îmbunătățesc proteosinteza. Alege surse selective, cum ar fi pui și vită, pește, ouă, brânză de vaci și produse proteice.