FAQ

FAQ

Î: Cum să folosești prohormonii?

R: Dacă ai 21 de ani (în cazuri rare mai puțin), urmează recomandările de mai jos. Majoritatea prohormonilor au un timp de înjumătățire de 6-8 ore, deci este recomandat să le iei cu suficient timp înainte să te antrenezi. Pe baza feedbackului primit de la clienții noștri, se recomandă administrarea în două doze în timpul zilei. Prima doză dimineața, iar cealaltă cu șase ore mai târziu.

Nu recomandăm să iei prohormoni mai puțin de 6 ore înainte de somn. Acest lucru poate determina creșterea activității, probleme cu adormirea și agravarea adâncimii somnului.

 

Î: Tocmai mi-am terminat ciclul și PCT, pot începe imediat un alt ciclu?

R: Nu, îți recomandăm să dai organismului o pauză de 30 de zile pentru a se recupera complet și a restabili complet echilibrul hormonal.

 

În timpul ciclului, urmează aceste instrucțiuni:

Evită consumul de alcool

Ai grijă să consumi suficiente lichide

Crește aportul de calorii calitative

Consumă cel puțin 2-5 grame de proteine pe kilogram, în funcție de greutatea ta

Dormi cel puțin 8 ore pe zi

Antrenează-te din greu

Consumă suplimente pentru a susține ficatul

Nu uita de PCT

 

Î: Pot să folosesc alte suplimente alimentare atunci când folosesc prohormoni?

R: Da. Îți recomandăm să consumi multivitamine, ulei de pește, creatină, gaineri și proteine.

 

Î: Ce se întâmplă dacă mă îmbolnăvesc în timpul ciclului?

R: În acest caz, îți recomandăm să renunți la doze în zilele necesare pentru a te vindeca. Este mai bine să pierzi trei zile decât să riști inutil o întrerupere mult mai lungă. Reține că prohormonii lucrează în combinație cu antrenament de calitate, dietă și regenerare. Dacă corpul tău se luptă cu o boală, nu este 100% capabil să coopereze.

 

Î: Care este timpul de detecție al prohormonilor?

R: Din păcate, nu există o detectare specifică a prohormonilor individuali. Cercetările sugerează intervalul dintre 24 - 310 de ore de la ultimul consum al produsului.

 

Î: Prohormonii sunt detectabili prin test?                 

R: Prin intermediul testelor angajatorului pentru detectarea substanțelor toxice din organism, prohormonii nu vor fi detectați. Sunt necesare teste de cercetare mai scumpe pentru a detecta aceste substanțe. Dacă ești un atlet într-o federație sportivă, trebuie să realizezi faptul că transformând prohormonii în hormoni reali, acest fenomen se va reflecta în efectul pozitiv al testului doping.

 

Î: Care este valabilitatea prohormonilor?

R: Viața medie a unui pachet este de 2-3 ani. Păstrează suplimentele în mediu rece, uscat și întunecat.

 

Î: Este necesară un antrenament specific atunci când se utilizează prohormoni?

R: Formarea de calitate va ajuta cu siguranta. Nu uita că exercițiul stimulează creșterea corporală, iar mai multă stimulare înseamnă o reacție mai bună a corpului.

 

Î: Cum să mănânc în timpul ciclului?

R: Îți recomandăm să mărești consumul caloric de macronutrienți de calitate. Mănâncă 6-7 mese pe zi, consumate la fiecare 2-3 ore. Recomandăm următorul raport al nutrienților: 30% proteine - 60% carbohidrați - 10% grăsimi. Un factor important este consumul de proteine de înaltă calitate (2,5 g pe 1 kg / BH), deoarece majoritatea prohormonilor îmbunătățesc sinteza proteinelor. Alege surse premium, cum ar fi pui și carne de vită, pește, ouă, caș și preparate proteice.

 

Î: Care sunt principalele substanțe active din produsele prohormony?

R: Poți găsi substanțele active aici.