FAQ

Î: Cum ar trebui să folosesc prohormoni?

R: Presupunând că aveți 21 de ani (în cazuri excepționale, mai puțin), urmați recomandările de mai jos. Majoritatea proormonilor au un timp de înjumătățire de 6-8 ore, de aceea este recomandat să-l iei suficient timp înainte de antrenamentul la putere. Conform feedback-ului clienților noștri, este recomandabil să luați o singură porție în două doze pe parcursul zilei. Prima dimineața, a doua șase ore mai târziu.

Nu vă recomandăm să luați prohormoni cu mai puțin de 6 ore înainte de somn. Aceasta se poate manifesta prin creșterea activității și agravarea somnului și adâncimea somnului.

Î: Tocmai am terminat ciclul și PCT-ul, pot începe ciclul următor imediat?

R: Nu, vă recomandăm să faceți o pauză pentru încă 30 de zile pentru a lăsa corpul să își revină complet și să-și restabilească complet echilibrul hormonal.

În timpul ciclului, urmați aceste orientări:

Evitați consumul de alcool
Respectați un regim de băut suficient
Crește aportul caloric de calitate
Consumați cel puțin 2-5 g de proteine ​​pe kilogram din greutatea dvs.
Dormi cel puțin 8 ore pe zi
Antreneze din greu
Mănâncă suplimente pentru susținerea ficatului
Nu uitați de PCT

Î: Pot consuma alte suplimente nutritive în timp ce iau prohormoni?

A: Da. Vă recomandăm să consumați multivitamine, ulei de pește, creatină, gainuri și proteine.

Î: Ce se întâmplă dacă mă îmbolnăvesc în timpul ciclului?

R: În acest caz, vă recomandăm săriți doza pentru zilele necesare pentru vindecarea bolii. Este mai bine să pierzi trei zile decât să riști inutil o întrerupere mult mai lungă. Trebuie menționat că prohormonii funcționează în combinație cu antrenamentul de calitate, dieta și regenerarea. Dacă corpul tău combate boala, nu este capabil să coopereze 100%.

Î: Care este timpul de detectare a proormonilor?

R: Din păcate, nu există o detectare precisă a prohormonilor individuali. În literatura de specialitate întâlnim cel mai des 24 - 310 ore de la ultimul consum al produsului.

Î: Prohormonii sunt detectabili prin test?

R: Dacă înseamnă că testele angajatorului dvs. pentru a detecta substanțe toxice în corpul dvs., puteți fi calm, prohormonii nu vor fi detectați prin acest test. Sunt necesare teste de cercetare mai scumpe pentru detectarea acestor substanțe. Dacă sunteți un sport organizat într-o federație sportivă, trebuie remarcat faptul că transformând prohormonii în hormoni reali, acest fenomen se va reflecta asupra pozitivității testului de dopaj. Î: Care este durata de valabilitate a ambalajelor cu prohormone? A: Durata medie de viață a unui pachet este de 2-3 ani. Vă rugăm să păstrați suplimentele la rece și la întuneric. Protejați-vă de umiditate.

Î: Este necesar să vă antrenați în mod specific când folosiți proormoni?

R: Într-adevăr, o pregătire de calitate vă va ajuta. Rețineți că exercițiile fizice oferă organismului stimulente pentru creștere, cu cât există mai multe, cu atât mai bine va răspunde organismul la ele. Iată câteva exemple de instruire aici.

Î: Cum ar trebui să arate dieta mea în timpul ciclurilor?

R: Vă recomandăm să creșteți aportul caloric cu ajutorul unor macronutrienți de înaltă calitate. Mănâncă 6-7 mese pe zi, consumate la fiecare 2-3 ore. Vă recomandăm următorul raport de ingrediente dietetice: proteine ​​30% - carbohidrați 60% - grăsimi 10%.

Un factor important este consumul de proteine ​​de calitate (2,5 g la 1 kg / BW), deoarece majoritatea proormonilor îmbunătățesc proteosinteza. Alege surse selective, cum ar fi pui și vită, pește, ouă, brânză de vaci și produse proteice.

Î: Care sunt principalii compuși ai prohormonilor?

R: Puteți găsi compușii individuali aici.